Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hagalundsgatan 30, 12tr, Hagalund, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
96.2 kvm
Avgift
3 828 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad fyra i högt läge med uthyrningsdel!

Välkommen till denna fyra i högt läge, fantastisk utsikt och separat uthyrningsdel. Uthyrningsdelen har egen entré eget badrum och utrymme för kylskåp och micro. Här finner du en stor lägenhet med goda möjligheter för dig med renoveringsidéer. Bostaden i övrigt har ett väl tilltaget vardagsrum med stor sällskapsdel och utgång till en stor inglasad balkong med utsikt över grönska. Bostadens två stora sovrum ger båda plats för den större sängen och ytterligare förvaring för den som önskar. Köket har gott om arbetsyta och plats för matplats invid fönsterparti. Badrummet är utrustat med badkar. Bostadens uthyrningsdel är just nu under renovering men står förhoppningsvis klart till visningarna.

Belägen på en av Solnas mest effektiva gator med direkt närhet till pendeltåg, tvärbana (Solna Station), tunnelbana (Solna C) och inom några år en egen tunnelbanestation. Det finns såklart även tillgång till flertalet busslinjer samt flygbussarna som tar dig till Arlanda på 40 min. På 10 minuters promenadavstånd når du även Mall of Scandinavia, skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX biograf med skandinaviens största dukar och VIP-salonger. I tillägg är området även omgivet av grönskande parker som exempelvis Hagaparken som drar många barnfamiljer. Närheten till tre olika förskolor, Skytteholmsskolan samt flertalet mataffärer gör denna till en ultimat lägenhet för den lilla familjen. Om du är en bilåkare är denna lägenhet perfekt för dig då föreningen har egna parkeringsplatser som nås via husens hissar, med möjlighet för elbil. I garaget finns även en separat biltvättplats. I närhet till avfarten av både E4 och E18 blir ett boende på Hagalundsgatan ett smidigt boende nära till allt.

Genom föreningen HSB brf Blåkulla nr 248 i Solna får du möjlighet att utnyttja tvättstuga, lekplats, cykelrum och garage. I månadsavgiften om 3828 kronor ingår värme, vatten och tv. En välskött förening med god ekonomi och låga avgifter!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy