Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

sön 9 feb
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Wemevägen 34, Vendelsö, Vendelsö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
4 109 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad gaveltrea med nytt kök

Välkommen till en genomgående ljus och fin gaveltrea med nytt kök och uteplats med altaner på både fram och baksida. Förråd på tomten och nära till buss mot Gullmarsplan.

Beskrivning

Välkommen till Wemevägen! Radhuskänsla med egen entre, uteplats fram och baksida samt ett härligt gavelläge.

Hallen välkomnar oss in med ljusa väggar och ljusa golv som enhetligt följer genom hela bostaden.
Plats för avhängning och möblering samt en stor klädkammare för extra förvaring.

Rakt fram når vi vardagsrummet som är inrett med ljusa golv och ljusa väggar med direkt anslutning till köket.
Stora fina fönster mot baksidan och den egna tomten.

Köket är nytt och fint och totalrenoverat hösten 2016. Vita luckor och lådfronter, ljust golv och grått kakel ovan bänken. Här finns ugn och mikro i bra arbetshöjd, induktionshäll, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys kick-open låda för sopsorteringen, spotlights i tak, matplats för 4-6 personer och utgång till baksidan och altanen som bjuder in till härliga grillmiddagar. Uteplatsen är delvis under tak och altan med trätrall.

Sovrum 1 är inrett med ljusa golv och vita väggar.

Sovrum 2 är inrett med ljusa golv och vita väggar. Här finns gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering. Fönster mot uteplats samt ett mindre fönster för goda vädringsmöjligheter.

Duschrummet är inrett med sandfärgad våtrumsmatta och vita väggar. Här finns badkar, tvättställ med kommod med spegelskåp ovan. Här finns WC, badrumsskåp vägghängt, tvättmaskin fr 2016. Inredning (skåp,tvättställ med kommod samt badkar och blandare) utbytt under 2019.

Intill entrén ligger även en trädäckad altan delvis insynsskyddad bakom grönskande buskar.

Kort sagt en välplanerad markplanstrea på gavel med två trädäckade altaner, förråd på tomten, genomgående ljust och fint och totalrenoverat kök från 2016.
Kort gångavstånd till buss mot Gullmarsplan och fina promenadområden.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar - Brf Nyängen BRF Ekonomisk plan - Brf Nyängen Stadgar - Brf Nyängen Ekonomisk plan - Brf Nyängen BRF Energideklaration BRF Nyängen.pdf BRF Årsredovisning 2017 BRF Nyängen.pdf Energideklaration BRF Nyängen.pdf Årsredovisning 2017 BRF Nyängen.pdf

Länkar

Hemsida - Brf Nyängen

Bostadsfakta

Kommun

Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Storlek

Boarea 66 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

34

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Bottenvåning. Våningsplan 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1983/84
Övrigt: Larm från Sector Alarm kan övertagas (414 kr / månad). Om man ej önskar larm tas utrustningen ner av Sector Alarm.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Nyängen
Organisationsnummer: 769609-8925
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 34
Antal lägenheter: 120
Antal lokaler: 0

Brf Nyängen är en förening centralt belägen i Vendelsö med närhet till skola, kommunikationer och service. Föreningen ombildades från hyresrätter till bostadsrätter 15 april 2010 och består av 120 st lägenheter. Det finns än idag hyresrätter kvar i föreningen som ombildas efterhand som hyresgästen väljer att flytta eller köpa in sig i föreningen. Lägenhetsfördelningen är enligt följande, 56 st 2 rok, 56 st 4 rok samt 8 st 5 rok.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen. Det finns 75 st P-platser varav 55 st är utrustade med el-stolpe, utöver dessa finns det 64 st garageplatser att hyra.

Föreningen har en lokal som de boende i området får hyra mot en avgift. Där kan man exempelvis ha fest eller barnkalas. Även en tvättstuga finns i föreningen. Den är utrustad med 4 st tvättmaskiner, 1 st grovtvättmaskin, 3 st torktumlare, 2 st torkskåp samt 1 st centrifug.

För ytterligare information, besök gärna föreningens hemsida.
www.brfnyangen.se

Gemensamma utrymmen: Riksbyggen har hand om föreningens extraförråd om sådant skulle behöva hyras. Aktuell kötid okänd.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 139 /per kvm (atemp) och år

TV

ComHem (180kr i obligatorisk avgift)

Internet

Telia fiber samt ComHem (180kr i obligatorisk avgift ComHem)

Månadsavgift

Avgift: 4 109 SEK / mån
Avgiften inkluderar vatten, värme och kabel-TV (ComHem, fria kanaler)

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Avgiften inkluderar vatten, värme och kabel-TV (ComHem, fria kanaler)

Driftskostnad

580 SEK varav:
Elektricitet: 400 SEK
Övrigt: 180 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.85273 %
Andel av årsavgiften: 0.83422 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

All el i bostaden omdragen 2016

Uteplats

Uteplats både fram och baksida med trädäckade altaner.

Bilplats

Bilplatser finns i området plus garageplatser.

Övriga utrymmen

Förråd på tomten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy