Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hägerstensvägen 229, Aspudden, Hägersten
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
82 kvm
Avgift
4 691 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Väldisponerad 4:a med balkong i söderläge

Utmärkt planerade gavellägenhet med balkong. Här möts ni av mycket tilltalande ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt tre bra sovrum och ett större badrum samt en gäst-toalett. Rymlig balkong i söderläge mot grönskande skogsområde.

Är denna bostad intressant för er så fyll i intresseanmälan, så kontaktar jag er när det blir skarpt läge.

Beskrivning

ENTRÉ
Välkomnande och rymlig entré med gott om avhängningsytor samt en garderob.

VARDAGSRUM
Fantastiskt vardagsrum med rikligt av ljus från stora fönsterpartier. Lättmöblerat med plats för stor soffgrupp, soffbord, tv-möbel, förvaringsmöbler samt bokhyllor. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot kök och erbjuder även gott om plats för stor matgrupp.

KÖK
Stilrent kök med goda arbetsytor samt rikligt av förvaring. Utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn spishäll samt mikro.

SOVRUM
Tre utmärkt sovrum. Det större av dom erbjuder gott om plats för dubbelsäng, flera garderober samt utgång till den rymliga balkongen.
De övriga sovrum fungerar utmärkt som barnrum med plats för säng garderober och skrivbord. Samtliga sovrum är belägna mot lummigt och lugnt grönområde, helt utan insyn.

BADRUM
Väl tilltaget badrum som nås från hallen. Välutrustat med badkar, tvättmaskin, torktumlare, arbetsytor, förvaring, handfat samt wc. Helkaklat med vita kakelplattor samt gråsvart klinker på golvet.

BALKONG
Mysig balkong belägen i bästa söderläge. Gott om plats för bord och stolar.

GÄST WC
Nås från hallen och är utrustat handfat och toalett.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration Lilla Örnsberg Årsredovisning 2016 Planritning

Länkar

Föreningens hemsida

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.71%.

Församling

Hägersten.

Storlek

Boarea 82 kvm.

Rum

4 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

121

Våning / hiss

Våning 2 av 0.
Våningsplan 2 (1 trappa).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2010

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Lilla Örnsberg
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 121
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 23 lägenheter med adresserna Hägerstensvägen 229 & 231.

TV

Ansluten till ett öppet stadsnät där man kan välja mellan
flera leverantörer av Tv, Bredband och Telefoni.

Internet

Ansluten till ett öppet stadsnät där man kan välja mellan
flera leverantörer av Tv, Bredband och Telefoni.

Månadsavgift

Avgift: 4 691 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.61070 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Mysig och rymlig balkong belägen i bästa söderläge. Gott om plats för bord och stolar.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 390 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Övrigt

Här bor ni med närhet till flera härliga grönområden och Mälaren. Mysiga Vinterviken hittar ni endast kort promenad bort. I området finner ni charmiga fik, småbutiker, restauranger, livsmedelsbutiker m.m. Utmärkta kommunikationer med närhet till t-banestationerna: Axelsberg och Örnsberg samt bussar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy