Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Torsbovägen 2 B, Centrala Vaggeryd, Vaggeryd
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59.5 kvm
Avgift
2 344 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Klockren tvåa med balkong!

Välkomna till denna superfina tvåa på Torsbovägen!
En totalrenoverad lägenhet i modern och tidlös stil som passar alla. Stor hall som öppnats upp gentemot kök och vardagsrum, Hallen binder samman lägenheten och gör att den känns väldigt öppen och rymlig. Lägenheten har ett stort sovrum med skjutdörrsgarderober, stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och utgång till balkongen. Köket har vita luckor, grått stänkskydd i form av kakel, en fullutrustad maskinpark och plats för köksbord och fyra stolar. Stilfullt renoverat badrum med vita kakelplattor och grått klinker, Badrummet har en stor duschhörna, kommod och wc. Underbar balkong i rakt västerläge, perfekt att avnjuta den härliga kvällssolen på.

I månadsavgiften ingår: Vatten, Värme, Hushållsel, Kabel-TV och bredband via fibernätet.

Detta är en kommande försäljning, Är Ni intresserad så kontakta ansvarig mäklare.

Beskrivning

HALL
I denna tvåa möts vi att en ljus öppen entré i direkt anslutning till vardagsrum, kök och badrum. Ljusa väggar och tak med parkettgolv samt en hörna för avhängning.

VARDAGSRUM
Ett ljust, öppet och välplanerat vardagsrum med stora fönster mot balkongen. Vita väggar varav en vägg med träpanel, samt ett vackert fiskbensgolv.

SOVRUM
Rymligt och luftigt sovrum med vita skjutdörrar till de inbyggda garderoberna. Ljusgrått golv med vita väggar och även här en vägg med träpanel.

BADRUM
I anslutning till hallen ligger det fräscha helkaklade badrummet utrustat med wc, handfat och dusch. På golvet ligger mörkt klinkers och väggarna är klädda med vitt kakel.

KÖK
Från hallen nås det stilrena, välutrustade köket. Snyggt mörkt kakel med mörk bänkskiva som följer den ljusa inredningen. Köket är utrustat med en mindre diskmaskin, kyl, frys, inbyggd mikrovågsugn och ugn samt en spis. I köket finns även utrymme för matbord och stolar.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Vaggeryd kommun, Skattesats 34.59%.

Församling

Byarum-Bondstorp.

Storlek

Boarea 59.5 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

2

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Rudan nr 1
Organisationsnummer: 728000-0139
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 104 /per kvm (atemp) och år

TV

Via Fiber

Internet

Via fiber

Månadsavgift

Avgift: 2 344 SEK / mån

Driftskostnad

120 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.03190 %
Andel av årsavgiften: 4.34400 %
Reparationsfond: 4 005 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy