Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Turkosgatan, Tynnered, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
98.8 kvm
Avgift
5 651 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

LUGNT LÄGE

STOR FYRA Totalrenoverad med nytt kök och badrum. Smakfulla materialval och stor solig sydvästbalkong. Omtyckt och lugnt område med närhet till allt. Gångavstånd till Frölunda Torgs köpcentrum och kort cykeltur till sköna havsbad. Bra kommunikationer in till centrum.

Beskrivning

Välkommen till en totalrenoverad lägenhet som ni bara kan flytta rakt in i.

Hallen har plats för förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Vitmålade väggar och golv med stora mörkgrå klinkerplattor.

Till höger finner ni gästtoaletten som har vitkaklade väggar med fondvägg i svart och matchande svart klinkers med golvvärme. Här finns toalett och handfat.

Bredvid gästtoaletten är det snyggt renoverade badrummet. Här finns en dusch, toalett och handfat med kommod. Vitkaklade väggar, svart detaljvägg och matchande klinkers med golvvärme.

Sovrum 1 har plats för både säng och skrivbord om så skulle önskas. Här finns det garderober för förvaring. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2 har också plats för både säng och en soffavdelning. Här finns en skjutdörrsgarderob för förvaring. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Längre fram i hallen finner ni det läckert renoverade köket. Vit blank köksinredning med stilrena beslag, laminatarbetsbänk, elegant mosaikkakel, vitmålade väggar och likadant klinkers som i hallen.

Köksutrustningen är i rostfritt och består av en stor kyl, stor frys, varmluftsugn, spishäll, mikrougn, fläkt och diskmaskin.

Matplatsen är belägen vid fönstrena med utsikt över den mysiga innergården. Här kan ni sitta många middagsgäster och avnjuta en god måltid.

Sovrum 3 är beläget bredvid köket. Det här rummet är stort och rymlig och har gott om plats för såväl större säng och ett hemmakontor om så skulle önskas. Elegant fiskbensparkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matsalsgrupp. Även här finns ett elegant fiskbensparkettgolv och vitmålade väggar. Från detta rum når ni den stora inglasade balkongen i härligt sydvästläge. Här kan ni sitta och njuta från tidig vår till sen höst.

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 33.69%.

Församling

Tynnered.

Storlek

Boarea 98.8 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

29

Våning / hiss

Våning 2 av 0.
Våningsplan 2.

Byggnad

Byggnadsår: 1968

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Tynnered
Organisationsnummer: 757200-8972
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 29
Antal lägenheter: 362
Antal lokaler: 6

Aktiv och stabil förening med mycket aktiviteter för medlemmarna. Bland annat anordnas pubaftnar och caféträffar.

Parkering: P-plats ingår i månadsavgiften.

TV och bredband: Bredband ingår, 100/10 Mbit Telia, inkl router för WiFi.

Gemensamma utrymmen: Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Föreningens renoveringar

Byte av entrédörrar och portlåssystem.
Säkerhetsdörrar installerade
Stamrenovering 2013
Inglasning av balkonger

Månadsavgift

Avgift: 5 651 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 448 SEK
Överlåtelseavgift: 1120 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Inglasad balkong, läge sydväst.

Bilplats

Garageplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, festlokal, källarförråd, matkällare, samlingslokal, träningslokal och tvättstuga med torkrum.

Övrigt

Ett mycket omtyckt och välskött HSB förening i de västra stadsdelarna med närhet till bra kommunikationer - både buss och spårvagn.

Frölunda Torg med sitt stora utbud av butiker och restauranger finns på promenadavstånd och till havet med härliga salta bad tar det ca 10 minuter på cykel.

Nära till både flera förskolor och skolor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy