Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 550 000 SEK / accepterat pris
Adress
Repslagargatan 6, Södermalm / Maria, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
45 kvm
Avgift
3 297 SEK / mån
Rum
2 rum

Suveränt läge mellan Mariatorget och Mosebacke!

Välkommen till denna tvåa med suveränt läge! Här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel på boendets stanadard och finess. Lägenheten är bra planerad med ett sovrum med garderober och fönster. Stort öppet vardagsrum med två stora fönster. Här finns gott om plats för soffgrupp samt matbord för minst sex personer. Köket består av vita luckor och rostfri bänkskiva. Här går det att öppna upp mellen kök och vardagsrum för att skapa en social och öppen planlösning. Badrummet är rymligt med kaklade väggar och består av wc, handfat, spegelskåp, handdukstork och badkar.

Här bor ni med ett fantastiskt läge med Götgatsbacken runt hörnet, där det erbjuds shopping, restauranger samt kommunikationer i form av tunnelbana samt flertalet busslinjer ifrån Slussen. En kort promenad härifrån ligger Mosebacke Torg, och åt andra hållet ligger Mariatorget. Repslagargatan är en lugn och enkelriktad gata och läget är perfekt för er som vill kombinera lugnet med storstadens livliga puls som ni finner runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med goda avhägnings-och förvaringsmöjligheter i form av garderober. Golvet pryds av marmorinspirerad linoleummatta.

VARDAGSRUM
Ett rymligt och lättmöblerat rum med två fönster mot gatan. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbel, matbord för minst 6 personer samt övrig möblemang.

KÖK
Köket finner du i anslutning till vardagsrummet. Här finns förvaring bakom vita luckor samt arbetsbänk i rostfritt stål. Köket är maskinellt utrustat med spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Här finns möjlighet till alternativ planlösning med ett öppet kök mot vardagsrumet.

SOVRUM
Här finns plats för mindre säng samt mindre möblemang. God förvaring i form av garderober. Fönster mot gatan.

BADRUM
Rummet har kaklade väggar samt ett mindre fönster. Här finns badkar, wc, handdukstork, handfat samt spegelskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2016

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.92%.

Församling

Maria Magdalena.

Storlek

Boarea 45 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

25

Våning / hiss

Våning 2 av 0.
Våningsplan 2.

Byggnad

Byggnadsår: 1992

Föreningen

Lägenhetsnummer: 25
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 84 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 3 297 SEK / mån
Kabel-Tv med grundutbud från ComHem. Fiber finns indraget i fastigheten mot avgift.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Kabel-Tv med grundutbud från ComHem. Fiber finns indraget i fastigheten mot avgift.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.26400 %
Andel av årsavgiften: 0.26452 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Parkeringsplats i föreningen finns och kostar 1200 kr/mån kötiden är ca 2-3 år (men kan givetvis inte garanteras).

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensamhetsutrymme finns i form av cykelrum, barnvagnsrum, samt modern stor tvättstuga (2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp) i markplan. Dessutom finns en grovtvättstuga med 1 tvättmaskin, 1 centrifug och 1 torkskåp.
I föreningen finns även övernattningsrum samt festlokal.

Övrigt

Brf Överdäcket omfattar idag 215 bostadsrätter (varav 1 bostadsrättslokal), 18 kommersiella lokaler. Bostadsrättsföreningen är äkta. Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen har beslutat att sänka avgiften med 7% från och med 1 april. Föreningen upplåter marken med tomträtt.

Föreningen håller på att installera ett nytt låssystem i övrigt så kommer tvättstugorna att fräschas upp efter hand. Inget av det kommer dock påverka avgiften. Parkeringsplats i föreningen finns och kostar 1200 kr/mån kötiden är ca 2-3 år (men kan givetvis inte garanteras).

För mer information besök föreningen hemsida: www.overdacket.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy