Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kräpplavägen 22F, Stuvsta, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
22 kvm, biarea 11 kvm
Avgift
1 851 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unikt studiohus i Stuvsta med låg avgift!

Varmt välkomna till Kräpplavägen 22F!

Med stor glädje kan jag nu presentera detta fräscha studiohus om 33kvm (22 kvm boarea & 11 kvm biarea) som är belägna i centrala Stuvstas villakvarter. Här bjuds ni på en tilltalande planlösning med stilsäkra materialval, generös takhöjd 3,5 meter i sällskapsdelen, sovloft och en egen trädäckad uteplats. Fiber är indraget till samtliga bostäder i föreningen!

På gångavstånd når man charmiga Stuvsta Centrum med matbutiker, cafféer, bageri, bankkontor, florist, vårdcentral och tobaksbutik. Från Stuvsta Centrum går pendeltågen som tar er till city på 13 minuter och ni finner dessutom bussanslutningar till Huddinge Centrum, Fruängen och Kungens Kurva där ni hittar ett av Europas största handelskvarter. På cirka 15 minuters promenad hittar man även tunnelbanan i Rågsved.

Sammanfattningsvis ett boende som genomsyras av kvalitet och en härlig rymd. En låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, hushållsström och P-plats.

Varmt välkomna!

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med ljusa väggar, mörkt klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter.

KLÄDKAMMARE/KONTOR
I anslutning till hallen finns ett mindre rum som kan användas som klädkammare alternativt som kontor.

ALLRUM
Generösa sällskapsytor i öppet landskap med utrymme för ett matbord och en soffgrupp om så önskas.

KÖK
Modernt kök med vita köksluckor och stilrent klinker ovan arbetsytorna. Kökets maskinella utrustning består av:

- Spishäll
- Varmluftsugn
- Kombinerad kyl och frys
- Microvågsugn
- Köksfläkt
- Diskmaskin

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum med golvvärme, WC, kommod, dusch, värmepump, tvättmaskin och torktumlare.

SOVLOFT
Sovloft med en takhöjd om ca 1,40 meter. Utrymme finns för dubbelsäng.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar BRF Vakteln 14 Energideklaration 5338076_1-312-4_2D_print 5338076_2-312-4_2D_print Årsredovisning 2015

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Huddinge.

Storlek

Boarea 22 kvm, biarea 11 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

4

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump + El-golvvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vakteln 14
Organisationsnummer: 769627-3726
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 4
Antal lägenheter: 9
Antal lokaler: 0

Brf Vakteln 14 är en bostadsrättsförening som bildades 2015 bestående av totalt 9 bostäder. Lägenheterna är belägna i Stuvsta med närhet till T-bana, pendeltåg, natur och affärer!

TV och bredband: Föreningen har Telia Tripple Play (100/100 mbit/s fiber, Telia lagom TV samt ip-telefoni) . Obligatorisk kostnad tillkommer med 379 kr/mån.

Föreningens ekonomi

Inga höjningar är planerade. Föreningen höjde avgifterna i augusti 2017.

Energideklaration

Energiförbrukning: 104 kWh/kvm och år

TV

Telia Tripple Play med Telia TV-lagom (18 kanaler). Obligatorisk kostnad för Telia Tripple Play är 379 kr/mån.

Internet

Telia Tripple Play med fiber (100/100 mbit/s & IP-telefoni) Obligatorisk kostnad för Telia Tripple Play är 379 kr/mån.

Månadsavgift

Avgift: 1 851 SEK / mån
Obligatorisk kostnad tillkommer för Telia Tripple Play om 379 kr/mån.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
Obligatorisk kostnad tillkommer för Telia Tripple Play om 379 kr/mån.

Driftskostnad

379 SEK varav:
Övrigt: 379 SEK

Obligatorisk kostnad tillkommer om 379 kr/mån för Telia Tripple Play.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.2 %
Andel av årsavgiften: 4.2 %
Pantsättningsavgift: 443 SEK
Överlåtelseavgift: 1110 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stor trädäckad uteplats i härligt sydvästläge med dagens bästa soltimmar. Här finns utrymme för en sittgrupp om ca 4-6 personer.

Bilplats

1 P-plats utanför bostaden ingår i månadsavgiften.

Övrigt

Välkomna till Kräpplavägen 22 och bostadsrättsföreningen Vakteln 14! Här bor ni i idylliska villakvarter omgivna av vacker natur och sköna promenadstråk. På gångavstånd når ni både pendeltåget från Stuvsta Centrum & Tunnelbanan i Rågsved som tar er till city på ca 15 min samt flertalet bussar som går mot Skarpnäck/Norsborg, Kungens kurva & Huddinge centrum. På 5 minuters promenad finns även Coops nya matbutik.

Brf Vakteln 14 kommer bestå av totalt nio bostäder, varav tre enrummare med sovloft och sex fyror i tvåplan. Detta är en stabil förening med rätt förutsättningar där de låga avgifterna inkluderar värme, vatten, hushållsström, P-plats och sophämtning.

Stuvsta Centrum är ett mindre, mysigt centrum med bank, Ica, apotek, vårdcentral, frisörer, pizzeria, restauranger, grillkiosk, videobutik, zoo, konditori, spelbutik/kiosk, pressbyrå, leksaksbutik, optiker och florist. Den mysiga sjön Långsjön ligger inom promenadavstånd från Stuvsta och har omtyckta promenadstråk och löparspår. I närheten finns dessutom Skeppsmyreparken som på senare år gjorts om till en perfekt mötesplats för människor.

Huddinge Centrum är ett populärt centrum med goda möjligheter till shopping eller andra nöjen för vuxna som barn i alla åldrar. Här finner ni ett utbud om 80 olika affärer, restauranger, caffeér och mycket, mycket mer.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy