Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Väderkvarnsgatan 6, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
4 505 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Victor Samuelsson.
Ansvarig mäklare Victor Samuelsson.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

CENTRAL 3:A MED BALKONG

Välkommen till Brf Vindmöllan och till den här trevliga bostaden i attraktivt område. Söderdalen är en helt ny stadsdel i Jakobsberg och kommer sammanlagt bestå av femton unika kvarter. Det centrala läget är oslagbart, då du bor med kort avstånd till centrum, pendeltåg, sporthall samt skolor och dagis. Bara en cykeltur bort finner ni naturreservat, badstrand, skidbacke och Mälaren.

Lägenheten är 80 kvm och disponerar över hall, sovrum och vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Fina materialval såsom ekparkett, rostfria vitvaror, integrerad diskmaskin och genomgående vitmålade väggar.

Närmiljön består av parkmiljö med grönområden och vattenspeglar, två förskolor, närservice, lokaler samt idrottsplats.

Bekvämt och funktionellt boende, missa inte chansen!

Beskrivning

HALL
Ljus och välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Två platsbyggda garderober med Elfa inredning och skjutbara dörrar. I anslutning till hallen finns badrum. Ekparkett och vitmålade väggar.

BADRUM
Stilrent badrum med duschhörna, tvättställ på kommod med två lådor, wc-stol och spegelskåp med belysning. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens under arbetsbänk. Vitt väggskåp från Vedum över arbetsbänk. Mörkgrått klinkergolv och högblankt vitt kakel på väggarna.

SOVRUM 1
Ljust sovrum med fönster, plats för dubbelsäng. Platsbyggda garderober från Elfa med spegel, utrustat med linneskåp. Ekparkett och vitmålade väggar samt en fondvägg.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med fönster. Här finns platsbyggd garderob med överskåp. Parkettgolv och vitmålade väggar. Ekparkett och vitmålade väggar.

KÖK
Snyggt kök från Vedum i öppen planlösning med vardagsrum. Bra arbetsytor belysta av LED list och goda förvaringsmöjligheter bakom de vita skåpluckorna. Den maskinella utrustningen består av rostfri kyl och frys, inbyggd ugn, inbyggd micro, infälld spishäll, spisfläkt och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Parkettgolv och vitmålade väggar med snyggt vitt kakel mellan arbetsbänk och överskåp. Ekparkett och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Fönster i två väderstreck som ger bra ljusinsläpp. Ekparkett och vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar 5313666_1-312-4_2D_print ekonomisk-plan-brf-vindmollan stadgar-brf-vindmollan

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 32.15%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 80 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

11008

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Våningsplan 1 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme - vattenburet

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vindmöllan
Organisationsnummer: 769630-6708
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11008
Antal lägenheter: 126
Antal lokaler: 0

Parkering: 62 Garageplatser. Kostnad 800kr/mån, Färdigställt i Juni

TV

Ansluten till kabelnät. TV-abonemang "Lagom" ingår.

Telia triple-play finns i fastigheten med bredband, digital-tv och ip-telefoni.

Internet

Bredband. Leverantör: Telia. Hastighet 50/8-100/10 mbit/sek ingår

Månadsavgift

Avgift: 4 505 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
KabelTV

Driftskostnad

444 SEK varav:
VA: 144 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Varmvatten debiteras inviduellt ca 144 kr/månad
Hushållsel ca 300 kr/månad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.9411 %
Andel av årsavgiften: 0.9411 %

Uteplats

Balkong i norvästläge

Bilplats

Nuvarande kostnad för parkering är 400 kr/månad. Plats i garage kommer kosta 800 kr/månad.

Övriga utrymmen

Det finns ett stort cykelförråd och källarförråd ingåt, Styrelserum, gemensamhetslokal/övernattningsrum. Källsortering, barnvagnsrum, städrum. Extra lägenhetsförråd för uthyrning.

Övrigt

NÄROMRÅDET
I området finns mindre park med bänkar. 5 min promenadavstånd till Centrum och pendeltåg. I området finns en kvartersrestaurang, kvartersbutik, bageri och pizzeria samt bowlinghall.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 19 km.

NÄRSERVICE
Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se
I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis mm.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten samt Stockholm Quality Outlet med mängder av märkesbutiker.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta. I närområdet kommer Lillängsparken ligga och i den kommer en aktivitetspark finnas.

Pendeltåg Jakobsberg 1 km
Busstorget Jakobsbergs station 650 m
Jakobsbergs centrum 1 km
Järfälla gymnasieskolor 300 m
Jakobsbergs simhall 300 m
IKEA Barkarby 2 km
Stockholm Quality Outlet Barkarby 1,7 km
ICA Kvantum Viksjö 2,2 km
ICA Maxi Barkarbystaden 2,4 km
Görvälns slott 3,5 km
Brukets skidanläggning 4 km

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy