Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Åmänningevägen 11, Årsta, Årsta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
42.5 kvm
Avgift
3 625 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 1,5:a med balkong, Hushållselen ingår i månadsavgiften!

Välkommen till en mycket ljus och trevlig 1,5 rok om 43 kvm med balkong i högt och fritt läge mot innergård. Omtyckt och tillgängligt läge med närhet till Årsta torg. Hushållselen ingår i månadsavgiften. Hiss!

Hög standard och fina ekgolv. Fräscht kök med bra förvaring, diskmaskin. Genomgående fina ytskikt, generöst ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum med stor sovdel. Stor inredningsbar klädkammare och badrum med egen tvättmaskin, badkar. Nära Årsta torg, affärer, service och kommunikationer.

Beskrivning

Hall

Välkomnande entré med goda möjligheter för avhängning. Ljusa målade väggar med en tilltalande fondvägg och ett påkostat klinkergolv. Säkerhetsdörr.

Kök

Fräscht och snyggt kök med modernt golv och goda förvaringsmöjligheter i skåp. Hyllor på väggarna för ytterligare förvaring. Vita skåpluckor och vitt kakel ovan diskbänk. Bänkskiva. Här finns kyl/frys, häll, ugn, fläkt samt diskmaskin. Väggarna är målad i ljus färg.

Vardagsrum

Fräscht vardagsrum med ljusa väggar och ekparkett. Möblerat rum med plats för soffgrupp, tv-möbel samt matbord och stolar. Med utgång till insynsskyddad balkong i västerläge med utsikt mot lugn innergård med lekpark.

Sovdel

Mysigt sovdel med härligt ljusinsläpp. Med plats för dubbelsäng. Målade väggar i ljusa nyanser. Ekparkett på golv.

Badrum

Stort och fräscht stambytt badrum, vitt kakel på väggar. Här finns det wc, tvättställ, spegelskåp med bra förvaring, fräscht badkar,handdukstork och egen tvättmaskin (ingår)

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration Brf Åmänningen 5727068_1-145-4_3D_print 5727068_1-312-4_2D_print Årsredovisning_2016.pdf(2)

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.85%.

Församling

Enskede-Årsta.

Storlek

Boarea 42.5 kvm.

Rum

1,5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1128

Våning / hiss

Våning 2 av 0.
Våningsplan 2.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1996

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Åmänningen
Organisationsnummer: 769600-7850
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1128
Antal lägenheter: 29
Antal lokaler: 0

Föreningen omfattar 29 stycken lägenheter med adress Siljansvägen 41 C-D.

Energideklaration

Energiförbrukning: 129 kWh/kvm och år

Internet

Bredband. Leverantör: ComHem.

Månadsavgift

Avgift: 3 625 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

Driftskostnaden är en uppskattning och beror på många olika faktorer såsom antal i hushållet och individuell användning. Uppgiven kostnad kan därför komma att avvika.
Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.384 %
Andel av årsavgiften: 2.38 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong

Bilplats

19 parkeringsplatser.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga och vindsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy