Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sankt Eriksplan 17, Vasastan - Birkastan, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43 kvm
Avgift
2 046 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härligt 20-tal med stora fönster och balkong mot grönskande innergård!

Detta är en kommande försäljning.
Kontakta mäklaren för mer information.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.86%.

Församling

Gustav Vasa.

Storlek

Boarea 43 kvm.

Rum

1,5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

0902

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Loket 7
Organisationsnummer: 716417-8951
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0902
Antal lägenheter: 42
Antal lokaler: 5

Brf Loket är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2002 (äger marken). Fastigheten byggdes 1927. Föreningen har god ekonomi och gjorde en bra vinst 2016 så primärt fokus just nu är på att amortera på lånen.Föreningens adresser är Sankt Eriksplan 15-17 samt Sankt Eriksgatan 78.

Föreningens ekonomi

Fastigheten renoverades omfattande 1996 inklusive bl a vatten- och avloppsstammar, ventilation och el-stigar. Balkongen uppfördes 2004. 2007 renoverades fasad och fönsterkarmar mot S:t Eriksplan samt kungsbalkonger och takterrasser. Nya maskiner i tvättstugan installerade och fönster renoverade 2007. Tak renoverades 2008. Trapphus renoverades 2014.

Månadsavgift

Avgift: 2 046 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

320 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy