Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Nymilsgatan 19, Flatås, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
3 812 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

LUGNT LÄGE

VÅNING 1 med ett snyggt renoverat kök i ett mycket omtyckt område. Ljus lägenhet med en trevlig planlösning.

Beskrivning

Välkommen till en trevlig lägenhet med toppen planlösning.

Hallen har gott om plats för förvaring i flera garderober. Vittapetserade väggar och parkettgolv.

Badrummet har kaklade väggar/målade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett och handfat med kommod. Från badrummet finns en dörr in till tvättstugan. Även här är det kaklade målade väggar och klinkergolv. Här finns det ett fönster som ger skönt ljusinsläpp. Skåp för förvaring handfat och tvättmaskin.

Bredvid badrummet finner ni det renoverade köket. Snygg vit köksinredning med metallhandtag. Arbetsbänk i grå laminat och svart kakel ovanför. Målade väggar och stilrent klinkergolv. Köksutrustningen består av stor kyl och frys, varmluftsugn, spishäll, fläkt och diskmaskin.

Matplatsen är stor och rymlig och mycket trevligt belägen vid de stora fönsterpartierna. Här kan man ha stora middagsbjudningar utan att trängas. Från köket når ni den mysiga inglasade balkongen. Här kan ni sitta och njuta av utsikten över den grönskande innergården.

Från köket har man valt att ta bort dörren till vardagsrummet vilket gör att det känns som en öppen planlösning. Vardagsrummet har dels fönster mot balkongen och dels från köket som gör att ljuset flödar in. Här är det vittapetserade väggar och en fondvägg som ger en trevlig brytning.

Sovrum 1 är ett stort och rymligt sovrum. Här finns gott om plats för förvaring i flera garderober. Vittapetserade väggar med en mönstrad fondtapet och parkettgolv.

Sovrum 2 är lite mindre än sovrum 1 men har plats för både säng och skrivbord om så skulle önskas. Här finns plats för förvaring i två garderober. Tapetserade väggar och laminatgolv.

Dokument (pdf)

BRF Stadgar BRF Årsredovisning Flatås 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 33.69%.

Församling

Högsbo.

Storlek

Boarea 76 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Våningsplan 1 av 3.

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Flatås 1
Organisationsnummer: 757201-7551
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 651
Antal lokaler: 1

Adresserna är Svängrumsgatan 2-52, Distansgatan 45-67, Sjömilsgatan 1-25 och 2-30 samt Nymilsgatan 1-29.

Parkering: Separat kö till p-plats.

TV och bredband: Bredband (100/100mbps) ingår i månadsavgiften (Bredband 2).
Kabel-Tv via Comhem där basutbud av kanaler ingår.

Gemensamma utrymmen: 1 förråd/lägenhet ingår i avgiften, gym och bastu finns på innergården, barnvagnsrum finns vid varje uppgång, gästlägenhet finns att hyra, festlokal, tvättstuga, vävstuga, odlingslotter och återvinningsplatser.

Föreningens renoveringar

Se föreningens Årsredovisning.
1999-2004: Renovering av badrum
2003-2004: Renovering av trapphus, montering av säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter.
2005-2006: Nybyggnad av carportar och garage, samt renovering av befintliga garage.
2007-2008: Fällning av c:a 150 träd som delvis ersatts med andra, beskärningar av d:o
2008: Ut- och invändig renovering av 4 st tvättstugor och fristående lokaler.
2008: Målningsbättringar i samtliga trapphus.
2009: Nybyggnad av 13 par markbehållare för biologiskt och restavfall.
2009-2010: Ombyggnad av varmvattensystem inklusive nya radiatorer i badrum,grovkök, kök och trapphus samt byta och injustering av samtliga termostatventiler.
2010-2011: Stamledningsrenoveringar avlopp.
2011: Byte av samtliga takfläktar samt injustering av ventilation.
2011-2012: Justering och tätning av fönster i lägenheter.
2013-2014 byttes stamventiler till värme och man åtgärdade alla entréer på Distansgatan. Under samma period utfördes betongrenovering av loftgångar och nya räcken monterades. I ett antal fastigheter genomfördes även radonmätning.
2015 genomfördes en besiktning av fasaden och samtliga sovrumsfönster i loftgångslägenheterna byttes ut.
2016 fasadtvätt och åtgärder av tegelfasader
2017 stuprör/hängrännor, takdetaljer, åtgärder fönster, tvättstugeutrustning och belysning.

Utöver detta har under åren 2005-2012 samtliga gårdar och lekplatser rustats upp och tegelfasader renoverats. Tvättstugeutrustning byts ut kontinuerligt, i våra tvättstugor finns totalt 80 st maskiner av olika slag.

Månadsavgift

Avgift: 3 812 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Gårdsplats/innergård

Mysig innergård

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Bilplats

216 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
383 parkeringsplatser.
58 carportplatser.
Kostnad från 180:- och med separat kö.

Övriga utrymmen

Föreningen har samlingslokal, bastu och solarium. Det finns möjlighet att hyra utrymmen för MC och mopedparkering. Via föreningen finns även möjlighet att hyra odlinglotter samt övernattningsrum. Tvättstuga och torkrum finns.

I entréplanet finns förråd tillhörande lägenheten. Vid entrén finns cykel- respektive barnvagnsförråd.

Övrigt

Flatås är ett omtyckt område med närhet till det mesta.
I Ruddalen har du tillgång till härlig natur, strövområden samt skridsko- och tennisbana.

Bra kommunikationer till centrum finns på kort gångavstånd och Frölunda Torg ligger i närheten med mer än 200 butiker, kulturhuset/bio, simhall och träningsanläggning.

Från Frölunda Torg går även ett nätverk av busslinjer till de olika delarna av staden. Härifrån tar ni er också snabbt till badplatser vid Näset eller Askim. Det är cykelavstånd till såväl centrum och till salta bad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy