Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Honnörsgatan 28, Järvastaden, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77.5 kvm
Avgift
4 927 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Drömboende med två uteplatser

Välkommen hem till denna underbara bostad med två härliga sovrum mot innergård, stort badrum och mycket plats för förvaring i klädkammare. Bostadens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger goda möjligheter för såväl sällskapliga tillställningar som känslan av att ha separat köks- respektive vardagsrum. I köksdelen finns gott om plats för den stora matplatsen och i det tilltagna vardagsrummet ges möjlighet till en härlig sällskapsdel. Från vardagsrummet nås en av uteplatserna som är perfekt för de mysiga middagarna. Det naturligt större sovrummet har gott om plats för säng och förvaringsmöbler. Härifrån nås den stora uteplatsen som med en gräsmatta gör att bostaden får en radhuskänsla. Det andra sovrum har bra plats för både säng och skrivbord för den som önskar. Badrummet är smart planerat med badkar, tvättmaskin och torktumlare - allt för den moderna familjen!

Välkommen hem till Järvastaden - en av Solnas mest familjära stadsdelar där du hittar drömboendet för barnfamiljer! Här bor du med ett utbud av flera skolor och förskolor i både Järvastaden som i närområdet, som är resultatet av ett aktivt samarbete mellan Solna och Sundbyberg. Järvastaden är harmoniskt planerad med bebyggelse i form av radhus, parhus, lägenheter och mycket grönska i både parker och mellan husen. Järvastadens utformning och placering direkt invid Igelbäckens naturreservat gör att du bor i känslan av en småstad men är endast en kort resa bort från Stockholms innerstad! För den aktive så finns såväl gym som härliga motionsspår, cykelvägar och promenadstråk som leder dig genom både två naturreservat och till Stockholms city. Trots områdets lugn når du både E4:an och E18 på ca 5 minuter! För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar (ex. 540, 505). I de äldre delarna av Järvastaden har du även nära till Ulriksdals pendeltågsstation varifrån du tar dig till Arenastaden på ca 3 minuter och Stockholm C på ytterligare ca 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Flertalet mataffärer finns i området och den mest populära är ICA Nära, som ligger vid gränsen till Sundbyberg och i närhet av de äldre delarna hittar du Hemköp. Willys och Stora Coop hittar du en kortare bilfärd bort. För den kulinariske finns flertalet restauranger i Järvastaden och dess närhet där både Ulriksdals Wärdshus och Bockholmen hav & restaurang endast en behaglig promenad bort.

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 77.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1011

Våning / hiss

Bottenvåning.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme, el

Föreningen

Föreningens namn: Staben i Järvastaden
Organisationsnummer: 769613-9455
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1011
Antal lägenheter: 32
Antal lokaler: 0

Föreningens fastighet består av 32 lägenheter, varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt.
Föreningen köpte fastigheten 2006.

Parkering: Boendeparkering i området. Tillstånd sökes hos Solna stad.
Mer information finns på www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/boendeparkering/

TV och bredband: Samtliga lägenheter är försedda med uttag för bredbandsanslutning via Telia. Via bredbandsuttaget erbjuds IPTV från Telia, ett grundutbud ingår i avgiften.

Föreningens ekonomi

Föreningen har ej beslutat om några avgiftsändringar per 201x-xx-xx.

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Föreningens renoveringar

Föreningen planerar en översyn av fönster & dörrkarmar under 2018. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig från 2017 till 2036.
**********
2017 Stamspolning

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 78 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-05-09

Månadsavgift

Avgift: 4 927 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg om 244 kr för Kabel-TV

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
Obligatoriskt tillägg om 244 kr för Kabel-TV

Driftskostnad

Uppgifterna kommer från säljaren och kan givetvis komma att variera.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.00200 %
Andel av årsavgiften: 3.00218 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Uteplats 1: Uteplats (föreningens mark)
Uteplats 2: Balkong.

Övrigt

Månadsavgiften är fördelad enligt följande:
Månadsavgift: 4 927,32 kr
Kabel-TV: 244 kr
Total månadsavgift är: 5 171,32 kr

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy