Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / Utgångspris
Adress
Skansbergsvägen 44C, Segeltorp, Segeltorp
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
90 kvm
Avgift
4 931 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hemtrevlig & charmig 4:a i populära familjekvarter

Varmt välkomna till Skansbergsvägen 44C!

Här finner ni ett tilltalande boende om ca 90 kvm som presenteras enligt följande: hall med klinkergolv, två helkaklade badrum på varsitt våningsplan, stilrent renoverat kök med öppen planlösning mot generöst vardagsrum samt tre fina sovrum med högt till tak som skapar en enorm rymd.

Bostaden är belägen i populära och familjevänliga Segeltorp där ni finner allt ifrån sporthallar, skolor, förskolor, naturområden, sjöar, shopping, bra kommunikationer och mycket, mycket mer. Med fem minuters bilfärd når ni E4:an och kan ta er till city på drygt 15 minuter.

Sammanfattningsvis ett otroligt charmigt boende med radhuskänsla som genomsyras av en hög standard och generösa ytor. Ett utmärkt boende för barnfamiljen!

Hjärtligt välkomna på visning!

Beskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Ljus och trevlig hall med klinkergolv och bra avhängningsyta.

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum med golvvärme, stilren kommod, hörndusch med draperier, WC samt tillhörande städskåp.

KÖK
Charmigt IKEA kök från 2012 med ljusa luckor samt snyggt svart kakel ovan bänkskivan av ek. Gott om förvaringsmöjligheter i över/-underskåp samt en komplett maskinell utrustning i form av:

- Glashäll
- Köksfläkt
- Integrerad varmluftsugn
- Kyl, fullhöjd
- Frys, fullhöjd
- Diskmaskin

VARDAGSRUM
Lättmöblerat och rymligt vardagsrum med parkettgolv och bra ljusinsläpp från flera fönsterpartier. I anslutning till vardagsrummet finner ni en naturlig plats för en matplats del för 6-8 personer. Utgång till trädäckad balkong som bjuder på skön eftermiddagssol.

KLÄDKAMMARE
Under trappan finns ett bra förråd med gott om utrymme för förvaring.


ÖVRE PLAN

BADRUM
Fint helkaklat badrum med WC, kommod, badkar, tvättpelare och varmvattenberedare.

SOVRUM
Ljust och rymligt sovrum med parkettgolv och en bra takhöjd som skapar en enorm rymd i rummet. En hörngarderob samt en skjutdörrsgarderob med gott om förvaring.

SOVRUM
Utmärkt barnrum med parkettgolv och bra ljusinsläpp från fönster. En tillhörande garderob med bra förvaring. Högt till tak med en härlig rymd.

SOVRUM
Fint barnrum med parkettgolv och bra ljusinsläpp från fönster. Högt till tak som skapar en luftig känsla.

Dokument (pdf)

4086034_1-28-4_2D_print 4086034_2-28-4_2D_print Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2015

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.9%.

Församling

S:t Mikael.

Storlek

Boarea 90 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

9

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2003

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el + Luftvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Silverskeden
Organisationsnummer: 769605-8747
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 9
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Bostadrättsföreningen består av 2 hus med 12 lgh totalt med byggår 2003.

Varje lägenhet är försedd med en varmvattenberedare som ägaren av bostadslägenheten ansvarar för.

Föreningens renoveringar

Ommålning av fasad (-16)

Energideklaration

Energiförbrukning: 125 /per kvm (atemp) och år

TV

Kabel-TV via ComHem. Basutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via ComHem. Ingår ej i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 931 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Vatten
KabelTV

Driftskostnad

1 000 SEK varav:
Uppvärmning: 1 000 SEK
Driftskostnad tillkommer med ca 1000:-/mån för elkostnad & luftvärmepump (värme och hushållsström). Detta kan variera beroende på egen förbrukning och årstid.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 9.76531 %
Andel av årsavgiften: 9.76531 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2016:
Föreningen har målat om fasaderna och byggt en gungställning för barnen.

Uteplats

Trädäckad balkong med härlig dags/-eftermiddagssol med utsikt mot lugnt skogsparti. På balkongen inryms en sittgrupp om 2-3 personer.

Bilplats

En parkeringsplats med eluttag ingår i månadsavgiften. Det finns även gott om parkeringen i närområdet när man har besök.

Övriga utrymmen

Det finns ett rymligt förråd om ca 6 kvm som tillhör bostaden.

Övrigt

Skansbergsvägen 44C är högt beläget på lugn och trivsam gata med närhet till det mesta. Området har en härlig blandning av den äldre och den yngre generationen.

Inom promenadavstånd finner vi Kungens kurva, kommunikationer (t o m nattbuss på helger), skolor (bland annat flera förskolor och Segeltorpsskolan åk 1-9) men även till härliga naturområden.

Det är 10 km till Hornstull, med bilen tar det 10-15 minuter, ca 7 minuter bussresa till Fruängens T-bana (totalt 30 min till Hornstull) och 10 minuter bussresa till Stuvsta (och fortsätt där med pendeltåg).

För barnfamiljer finns närhet till såväl förskolor som skolor.

Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Här finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, Nordens största fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera. Ungefär 4 300 personer arbetar idag i Kungens kurva.

På andra sidan E4:an finns Skärholmen Centrum som utvecklas till ett av Nordens största köpcentrum vilket innebär en större, ljusare och luftigare handelsplats med ca 200 butiker. Med större ytor, fler butiker och genomtänkt design ska Skärholmen Centrum bli en av Nordens mest spännande handelsplatser.

Stuvsta Centrum är ett mysigt, mindre centrum med bank, Ica, apotek, vårdcentral, frisörer, pizzerior, restauranger, grillkiosk, videobutik, zooaffär, bageri/konditori, spelbutik/kiosk, pressbyrå, leksaksbutik, optiker, låssmed, elaffär, dammode, glasmästare, kemtvätt/skrädderi, persienn/tygaffär, florist m m.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. Inom någon kilometers avstånd finner vi ishockeyhall, fotbollsplan och elljusspår vid Långängen. I Kungens Kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Ett trivsamt boende i en grön oas, inte allt för långt från Stockholmsgränsen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy