Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fatburs Kvarngata 3, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
94.5 kvm
Avgift
5 800 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt 3:a högst upp i huset med härlig terrass!

Välkommen till denna nyrenoverade 3:a högst upp i huset! Här finns en härligt terrass, fransk balkong samt fönster i tre väderstreck. Vardagsrummet är mycket trivsamt med högt fint läge med utsikt över trädtoppar. Modernt och rymligt kök med stor matplats och gott om förvaringsmöjligheter. Från köket nås även den härliga terrassen som har plats för utemöbler och mer därtill. Två rymliga sovrum och stort och helkaklat badrum med spotlights i taket, tvättmaskin och handdukstork. Ett sammantaget mycket praktiskt boende i modernt hus med alla bekvämligheter i närområdet.

Fastigheten har ett utmärkt läge, här bor man med närhet till såväl kommunikationer, (Södra station inom några minuters promenad) nöjen och vackra promenadstråk längs Årstaviken samt vid Tantolunden. Via en kort promenad nås såväl Mariatorget som Medborgarplatsen med dess rika utbud av restauranger, pubar och mysiga caféer. Varmt välkommen på visning!

Föreningen har även en egen hemsida: www.brinckan.se

Beskrivning

HALL
Stor och välkomnande hall med mycket bra avhägnings- och förvaringsutrymme. Från denna del nås lägenhetens samtliga rum. Varje rum i lägenheten har nytt och välskött parkettgolv.

KÖK
Ett modernt och nyrenoverat kök. Köket har väldigt bra förvaring och goda arbetsytor. Gott om plats för matbord. Här finns all maskinell utrustning såsom kyl/frys, ugn, diskmaskin, spis och fläkt. Härifrån nås lägenhetens möblerbara terrass.

VARDAGSRUM
Ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och bra möbleringsmöjligheter. Fönster i två vädersträck och fransk balkong mee härligt ljusinsläpp och fin utsikt över trädtopparna.

SOVRUM
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Här finns även plats för garderober. Här finns ett fönster som gerhärligt ljus till rummet.

SOVRUM
Ett mycket bra sovrum som ger plats för både säng och förvaring.

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum med klinkers på golvet. Här finns spegelskåp och kommod som ger bra förvaring Toalett, dusch med duschvägg samt toppmatad tvättmaskin. Handdukstork finnes på väggen och belysning ges i form av spotlights.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.75%.

Församling

Maria Magdalena.

Storlek

Boarea 94.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

45

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1990

Föreningen

Lägenhetsnummer: 45
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 153 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 5 800 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Uteplats

Balkong

Övrigt

Föreningen innehar med tomträtt fastigheten Brinckan 1 som uppfördes 1990. Fastigheten består av 1 st bostadshus i 7 våningar, innehållande 106 bostadsrättslägenheter, 2 st affärslokaler samt en kontorslokal.

Under 2015 har föreningen genomfört följande större underhållsåtgärder:
-Slutfört arbeten med värmesystemet i Undercentralen.
-Diverse arbeten med husets ventilation samt en OVK (obligatorisk
ventilationskontroll) med för- och vid behov efterkontroll av samtliga lägenheter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy