Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Allhelgonagatan 8, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
4 291 SEK / mån
Rum
3 rum

Unik lägenhet mitt på Söder!

Varmt välkomna till denna unika 3:a med närhet till allt!

Med svårslaget läge på Södermalm ges nu tillfället att förvärva denna unikt exklusiva 3:a i populära kvarter.

Lägenheten har ett av de bästa lägena på Söder och är perfekt för dig som vill ha en lägenhet utöver de vanliga. Redan i hallen märker man av lägenhetens fina, ljusa framtagna trägolv och gott om förvaring i platsbyggd garderob med handtag i metall. Här finns två sovrum, ena med öppning mot vardagsrummet, som har fina skjutdörrar i valcromat och i det andra sovrummet finns även platsbyggd säng. Resterande lägenhet har fina ljusa trägolv och vackert ljusinsläpp. Köket är 30-talsinspirerat och utrustat med allt man kan önska sig och här finns även plats för matbord för 4-6 personer och balkong som vetter mot innergården. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med framknackad tegelvägg, väggar med betonglook och undergolv i trä. I öppningen mellan kök och vardagsrum finns ett rum med ytterligare matplats förupp till 10 personer. Badrummet är något utöver det vanliga med fina Industry Raw plattor och platsbyggd inredning med vägghängd byrå i valcromat samt ett fint badkar.

Här bor man med närhet till allt! Nyrenoverade Ringens köpcentrum ligger ett kvarter bort och med några minuters promenad bort ligger även Skapan, Medborgarplatsen och Götgatsbacken. Även SoFo och dess stora utbud restauranger och caféer ligger någon minut bort. På andra sidan Ringvägen finns Årstaviken men dess vacka promenadstråk, utegym, caféer och badplatser ända bort mot Tanto. Även Eriksdalsbadet med både inne- och utebassäng, gym och äventyrsbad ligger ett stenkast från lägenheten.
Varmt välkomna!

Beskrivning

HALL
Rymlig och välkomande entré med plats för hallmöblemang. Här finns gott om plats för avhägningsmöjligheter. Hallen leder dig in till en garderobsdel som omsluts av vackra gamla trädörrar. Bakom trädörrarna finner du fina platsbyggda garderober. Här finns vackert framtaget trägolv, genomgående i hela lägenheten.

KÖK
Köket är smakfullt renoverade med unika detaljer som ger hela köket ett lyft. Bakom gråa fina köksluckor finns gott om förvaring. Luckorna har vackra rostfria knoppar. Här finns goda arbetsytor i både marmor och rostfri stål. Du finner även charmiga hyllor som ger köket en hemtrevlig känsla. Köket har spotlights som ger ett bra ljus över arbetsytorna. Väggarna pryds av vitt kakel med svart fogmassa. Köket har all maskinell utrustning så som kyl/frys, ugn, diskmaskin, fläkt och spis med fem plattor. I detta rum finns även plats för mindre matbord. I anslutning till köket leds vi ut till en mysig balkong som är belägen mot innergården. I köket har vackert rött tegel tagits fram och ger hela rummet en varm och charmig känsla.

MATSAL
Från köket leds vi ut till en fin och rymlig matsal genom gråa skjutdörrar. Här finns gott om plats för matbord för tio personer och övrigt möblemang. Matsalen har två vackra spröjsade fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med framknackad tegelvägg, väggar med betonglook och undergolv i trä. Ett vackert spröjsat fönster ger lägenheten ett fint ljus.

SOVRUM
I anslutning till vardagsrummet finns ett mysigt sovrum med plats för mindre säng samt övrigt möblemang. Skjutdörrar finns.

SOVRUM
Ett mindre sovrum med platsbyggd säng. Även plats för mindre möblemang.

BADRUM
Underbart badrum med stort och djupt badkar intill fönstret. Plattor från Industry Raw, platsbyggd inredning med vägghängd byrå i valcromat och spotlights i taket.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.87%.

Församling

Katarina.

Storlek

Boarea 80 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

513

Våning / hiss

1,5 trappor.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 513
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 128 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 4 291 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 7.33250 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy