Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Allhelgonagatan 8, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
34 kvm
Avgift
2 227 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tilltalande 1:a i toppskick!

Välkommen till denna välplanerade och tilltalande lägenhet där gammalt möter nytt. Här har vi vackra spröjsade 20-tals fönster och ett nyrenoverat fint kök.
Här finns ett rymligt rum med gott om plats för både säng och soffgrupp. Det nyrenoverade köket har plats för matbord. Lägenheten har en rymlig klädkammare samt garderober som ger bra förvaringsmöjligheter. Det finns även kök med matplats och snyggt kaklat badrum med dusch.

Här bor man med närhet till allt! Nyrenoverade Ringens köpcentrum ligger ett kvarter bort och med några minuters promenad bort ligger även Skapan, Medborgarplatsen och Götgatsbacken. Även SoFo och dess stora utbud restauranger och caféer ligger någon minut bort. På andra sidan Ringvägen finns Årstaviken men dess vacka promenadstråk, utegym, caféer och badplatser ända bort mot Tanto. Även Eriksdalsbadet med både inne- och utebassäng, gym och äventyrsbad ligger ett stenkast från lägenheten.

Varmt välkomna!

Beskrivning

HALL
Här möts man av en välkomnande och rymlig hall. Ljusa väggar och parkettgolv som i övriga delar av lägheneten. Bra plats för skohylla och avhägningsmöjligheter. Här nås även den rymliga klädkammaren.

RUM
Ett öppet rum där både soffgrupp, soffbord och dubbelsäng får plats. De vackert spröjsade fönstret släpper in rikligt med ljus i rummet. Här finns även inbyggda garderober.

KÖK
Ett modernt kök med ljusgrå köksluckor och vitt kakel. Bakom de gråa luckorna finns gott om förvaring. Här finns plats för mindre matbord. Även i detta rum finns ett vackert spröjsat fönster. Köket har all maskinellutrustning så som diskmaskin, ugn och häll.

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum. Här finns badkar, handfat, toa och spegel som pryder badrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.87%.

Församling

Katarina.

Storlek

Boarea 34 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

524

Våning / hiss

Våning 2 av 0.
Våningsplan 2.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 524
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 2 227 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.85100 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy