Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Byggmästargatan 13E, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
42 kvm
Avgift
2 278 SEK / mån
Rum
1 rum

Rymlig 1:a med sovalkov och fransk balkong - bo i populära Salabacke!

Vällkommen till denna ljusa och rymliga 1:a i populära Salabacke! Här bor du bekvämt en trappa upp på en välplanerad yta med sovalkov och en halvvägg som avgränsar alkoven mot rummet. Lägenheten har genomgående ljusa ytsikt, en fransk balkong och ett stort fönster som bidrar till gott ljusinsläpp i rummet. Kök med ljusa skåpluckor och plats för matbord framför fönster. Hallen är rymlig och ger gott om plats för avhängning av ytterkläder. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och en ny tvättmaskin (-15). Till lägenheten hör två förråd.

Här bor du i trivsam förening med närhet till fina parker och grönområden, kort cykelavstånd till city och goda busskommunikationer. Service vid Brantingstorget med livsmedelsbutiker, cafeer och restauranger samt all tänkbar servide vid Gränby Centrum. Kort avstånd till E4:ans på- och avfarter för dig som pendlar.

Beskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall med ljusa väggar och parkettgolv. En garderob för förvaring.

KÖK
Kök med ljusa skåpluckor och bänkskiva i ek och delvis rostfritt med vitt kakel på väggen ovanför. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, ny diskmaskin (-15) samt kyl/frys. Här finns plats för matbord framför fönster och en halvvägg som ger en öppen känsla mot vardagsrummet. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en linoleummatta.

RUM
Rymligt rum med ljusa väggar och parkettgolv. Stort fönster och en fransk balkong bidrar till gott ljusinsläpp. Rummet har en halvvägg som avgränsar mot sovalkoven. Här finns också två inbyggda garderober för förvaring.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljusgrått kakel och klinkergolv. Här finns handfat med badrumsskåp ovanför, duschhörna, WC och en ny tvättmaskin (-15). Golvvärme installerad.

Dokument (pdf)

Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Uppsala kommun, Skattesats 33.94%.

Församling

Vaksala.

Storlek

Boarea 42 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1102

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Våningsplan 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1958

Föreningen

Föreningens namn: Brf Flädern
Organisationsnummer: 717600-2934
Lägenhetsnummer: 1102
Antal lägenheter: 39
Antal lokaler: 0

Föreningens ekonomi

En eventuell avgiftshöjning kan komma att ske på grund av renovering av tak och fasad. Inget beslut är taget i dagsläget.

Energideklaration

Energiförbrukning: 104 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 2 278 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.80500 %
Andel av årsavgiften: 1.80500 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Kommande renoveringar: föreningen planerar att renovera tak och fasad våren 2017. Föreningen har också tagit ett kollektivt beslut om att ansluta sig till fibernät. Detta kommer att debiteras på avgiftsavin.

Gjorda renoveringar:
Stamrenovering
Fönsterrenovering

Uteplats

Fransk balkong

Bilplats

Det finns 14 garageplatser. Till dessa är det separat kö. det finns 26 P-platser. Parkeringsplats med el går att hyra för 170 kr/mån. Parkeringsplats utan el går att hyra för 80kr/mån.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, barnvagnsförråd, cykelförråd och tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy