Länk kopierad!

Visningar

sön 22 sep 12:00 - 12:30
Öppen visning - välkommen!
mån 23 sep 18:45 - 19:15

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / bud
Adress
Lasarettsgatan 4, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64.5 kvm
Avgift
3 629 SEK / mån
Rum
2 rum

Toppklass med suveränt cityläge!

Välkommen till Lasarettsgatan 4, en högkvalitativ lägenhet i toppskick! Bostadens rymliga 64,5 kvadratmeter har allt du kan önska av en tvårummare. Här finner du ett snyggt och stilfullt kök med rostfria vitvaror, stor matplats med fint ljusinsläpp, vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till inglasad balkong med bra solläge, sovrum med ekparkettgolv, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gott om garderobsförvaring. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och sobra, snygga färgval.

Lägenheten har ett suveränt stadsläge med grönskande parker och Tinnerbäcken inpå knuten. Gångavstånd till Trädgårdsföreningen och Universitetssjukhuset. Här finns närhet till all service du kan tänka dig, restauranger, caféer, shopping, bio, teater och träningscenter.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Välkomnande hall med klinkergolv i smakfull färg. Plats för avhängning på hatthylla och i två garderober.

Snyggt och modernt kök med högsta kvalitet. Vita köksluckor med grepplister, stenbänkskiva, mosaik som stänkskydd, och rostfria vitvaror. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn och -mikro samt diskmaskin. Allt är noggrannt utvalt och med hög standard. Ekparkett på golvet samt vita väggar.

Matplats med fint ljusinsläpp. Här finns gott om plats för större matbord.

Inre hall med bra förvaring i garderober.

Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och vita väggar. Utrymme för större soffgrupp. Från vardagsrummet når du ut till den inglasade balkongen, som ligger med lugnt och fint läge mot innergården.

Sovrum med ekparkettgolv och vita väggar. Generös storlek på sovrummet med plats för dubbelsäng. Fönster med lugnt läge mot innergården.

Stort badrum med helkaklade väggar i vitt samt klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasväggar, handfat i kommod samt WC. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt bra skåpsförvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Mahoniahöjden 2017.pdf Årsredovisning Mahoniahöjden.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.29%.

Församling

Linköpings domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 64.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

5712

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
Våningsplan 1.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2015

Föreningen

Föreningens namn: Brf Mahoniahöjden 1
Organisationsnummer: 769620-2469
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5712
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Brf Mahoniahöjden utgörs av fem huskroppar med totalt 78 lägenheter, med adresserna Lasarettsgatan 2-8 samt Sandbäcksgatan 11-15.

Parkering: Garage under mark, nås direkt via hissar ner från varje trapphus. Infart till garaget nås via ramper från nedfart från Lasarettsgatan. Kostnad: 816 kr/mån, separat kö. Besöksparkering finns inom föreningens område.

TV och bredband: Telia Triple play

Gemensamma utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd.För föreningen medlemmar finns gemensamma ytor för barnvagnar och rollatorer i anslutning till trapphusen att nyttja. I hus B finns även gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och ett gym. Utöver det finns det också cykelförråd i anslutning till utrymmen i garaget, soprum, miljörum samt grovsoprum.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar, 2018-01-12.

Månadsavgift

Avgift: 3 629 SEK / mån
inkl uppvärmning samt bredband, TV och telefoni (Telia Triple play)

Driftskostnad

700 SEK varav:
VA: 300 SEK
Elektricitet: 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 448 SEK
Överlåtelseavgift: 1108 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong med härlig solläge, med sol från morgon till kväll.

Bilplats

Garage finns i två plan och är beläget under mark. Garaget nås med hiss från varje trapphus. En garageplats kostar 800 kr/mån. Separat kö.
2 platser lediga 2018-01-22.

Besöksparkering finns.

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns ett förråd i källaren i samma hus.

I trapphusen finns gemensamma ytor för barnvagnar och rullatorer.
I föreningen finns även gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och ett gym. I anslutning till garaget finns även cykelrum, soprum, miljörum samt grovsoprum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy