Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Råcksta gårdsväg 23, Vällingby Parkstad, Vällingby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
100 kvm
Avgift
5 732 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

MODERN 5:A FRÅN 2011

I detta trevliga hus från 2011 finner ni denna underbara och välplanerade 5:a om ca 100 m². Lägenheten har ett fritt och ogenerat läge mot fantastisk grönska. Genomgående hög standard och tilltalande planlösning med 4 rymliga sovrum och vardagsrum. Stilfullt och välutrustat kök med vita luckor. Fräscht helkaklat badrum med Tvättmaskin och torktumlare samt en mindre gäst-wc. Härlig balkong med utsikt över grönska och skog. Bostaden erbjuder gott om förvaring samt en klädkammare. Två hissar i huset. T-bana Råcksta ligger c:a. 300 m ifrån bostaden.

Beskrivning

ENTRÉ
Välkomnande hall med bra förvaring i garderob samt hatthylla för avhängning. Från hallen når man badrummet samt vardagsrummet. Längre in i lägenheten finns en stor klädkammare med hyllor för praktik förvaring av kläder och dylikt. Lägenheten är föresedd med säkerhetsdörr. På golvet ligger praktiskt klinkergolv som sedan övergår till parkett som är genomgående in i resten av lägenheten.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp, mediamöbler, bokhylla och läshörna eller annat önskvärt möblemang. Stora fönsterpartier som ger fantastiskt ljus hela dagen. Utgång till härlig balkong.

BALKONG
Stor balkong i ett fritt och insysnskyddat läge som vetter ut mot grönska. Här kan du spendera tid under årets soliga dagar och njuta av förmiddagssolen. Plats finns för både möblemang, solstol, blommor och odling av grönsaker.

KÖK/MATPLATS
Ett mycket tilltalande och smakfullt kök med moderna materialval. Vita luckor och snyggt kakel ovan arbetsbänk av laminat. Köket har gott om förvaring i över- och underskåp och gott om arbetsytor vilket ger ett trevligt, praktiskt och socialt inslag i köket. Matplats med fönster i två vädersträck med plats för matbord för 4-6 personer.

Maskinpark
Kyl och Frys från Siemens 2011
Hällspis från Siemens 2011
Varmluftsugn från Siemens 2011
Fläkt från Franke 2011
Diskmaskin från Siemens 2011
Mikrovågsugn från Siemens 2011

BADRUM
Stilrent badrum av hög klass med helkaklade vita väggar och grått klinkergolv. Duschhörna med svängbara dörrar av glas. Här finns bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, från Siemens (2011) under bänkskiva av laminat och väggskåp ovanför. Utrustat med rostfritt torkställning på vägg, wc, tvättställ med snygg kommod under samt spegel med spotlights.

WC
Ljusmålade väggar och grått klinkergolv. Utrustat med wc, tvättställ samt väggspegel med belysning.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med plats för större säng och förvaring. Ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Lägenhetens minsta rum, som passar perfekt som t.ex arbetsrum, gästrum, tv-rum eller barnrum. Ljusa väggar.

SOVRUM 3
Lägenhetens största sovrum. Gott om plats för större säng, och förvaringsmöbler. Här finns en garderobsvägg som bjuder på gott om förvaring.

SOVRUM 4
Rofyllt rum som man når genom köket. Rummet används idag som matrum men passar också perfekt att använga som sovrum.


ÖVRIGT:
Till lägenheten hör ett förråd.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration_585682 stadgar årsredovisning frågelista

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.78%.

Församling

Vällingby.

Storlek

Boarea 100 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

21301

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Våningsplan 3.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vattenfallet
Organisationsnummer: 769622-0370
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21301
Antal lägenheter: 78
Antal lokaler: 0

Om föreningen

Vi har 78 lägenheter, från tvåor om 42 kvm till femmor om 100 kvm. Huset är byggt i 12 våningar med sex lägenheter på varje, samt vind och källare.

Marken närmast huset är friköpt och alltså föreningens. Marken, gångvägarna och parkeringsdäcket förvaltas gemensamt av de snart fem husen som byggts bakom Vattenfall.

Vårt räkenskapsår löper från 1/1 till 31/12.

Praktisk information

Huset har två hissar, en mindre som går från våning 0 till 12 och en stor som går från våning -1 till 13.

Till varje lägenhet hör ett förråd på vind eller i källare. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd. Förrådsvåningarna (-1 och 13) är låsta och nås endast med speciell nyckel.

I varje lägenhet finns tvättmaskin och torktumlare, det finns därför ingen gemensam tvättstuga.

I månadsavgiften ingår fjärrvärme och kallvatten. Varmvatten betalas efter förbrukning och kostar för närvarande 44 kronor per kubikmeter. Föreningen har även ett gruppavtal med Telia om Telia TriplePlay, som redovisas separat på avin för månadsavgiften. Även om medlem väljer annan leverantör betalar hen för TriplePlay under avtalstiden.

Föreningen har parkeringsplatser på och under ett parkeringsdäck samt utanför porten (dessa sista är främst reserverade för människor med handikappstillstånd eller särskilda behov). Det är för närvarande kö till platserna under däck.

Att köpa och bo hos oss

Brf Vattenfallet accepterar delat ägande, med rimlig fördelning av ansvaret (så jämn som möjligt, dock minst 10% för den boende). Alla parter har dock 100% ansvar gentemot föreningen och de regler som finns. Om en bostadsrätt säljs till delat ansvar kommer styrelsen att kontakta köparna för att klargöra ansvarsfrågan innan vi godkänner medlemskap i föreningen.

Styrelsen låter göra en kreditupplysning på den som vill bli medlem i föreningen innan medlemskap godkännes. Detta är en rutin för att säkerställa balansen i föreningens ekonomi.

Eftersom Vattenfallet är en bostadsrättsförening har medlemmen ett stort ansvar att ta hand om både sin egen lägenhet och våra gemensamma utrymmen. Föreningens stadgar och trivselregler finns i vårt Dokumentarkiv.

Energideklaration

Energiklass: B
Energiförbrukning: 66 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 5 732 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg om 220kr/månaden för Telia tripple play. varmvatten 44kr/kubikmetern

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Obligatoriskt tillägg om 220kr/månaden för Telia tripple play. varmvatten 44kr/kubikmetern

Driftskostnad

765 SEK varav:
Försäkring: 365 SEK
Elektricitet: 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.668 %
Andel av årsavgiften: 1.66823 %

Uteplats

Balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy