Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Humblegatan 26B, 3 tr, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
94 kvm
Avgift
5 092 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Äntligen en charmig och välplanerad 4:a på Humblegatan 26B. Bostaden har genomgående fint ljusinläpp via flera stora fönsterpartier och via den inglasade balkongen. Bostaden har nyligen genomgått ett stambyte och har därmed ett helt nyrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. 3 rymliga sovrum samt gäst wc.

Ett stenkast från bostaden har man trevliga promenadstråk längst Bällstaån. Med bara 4-5 minuters promenad når man Sundbybergs Centrum med alla tänkbara kommunikationer. Här finns T-bana, pendeltåg, bussar, SJ-tåg och även tvärbanan. I Centrum finns även ett stort utbud av affärer, matbutiker och restauranger. På gångavstånd nås flera skolor och förskolor.

Här kan man inte annat än trivas!

Beskrivning

Hall: Välkomnande ljus hall med avhängningsmöjligheter.

Kök: Rymligt kök med utrymme för matplats, ovanför den generösa arbetsbänken sitter det ljust beige/vitt kakel. Det finns även ett flertal över - och underskåp som ger fantastiska förvaringsmöjligheter. Köksinredningen och väggarna går i neutralt vitt som matchas snyggt mot den unika tegelväggen. Köksutrustningen består av vitvaror såsom kyl och frys i fullhöjd men även diskmaskin, spis och fläkt.

Vardagsrum: Rymligt och lätt möblerat vardagsrum. Här finns det både möjlighet till en större sällskapsdel samt övrigt möblemang. Stort fönsterparti som bjuder på rikligt ljusinsläpp och inglasad balkong.

Badrum: Fantastiskt nyrenoverat och helkaklat badrum med golvvärme. På golvet ligger mörk klinker och väggarna är kaklade i vitt. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, wc, duschhörna, handfat med kommod, skåp och spegel.

Separat WC: På golvet ligger mörkt klinker och väggarna är målade i ljus färg. Utrustat med wc och handfat.

Sovrum 1: Mysigt sovrum med målade väggar och stort fönsterparti som ger ett stort ljusinsläpp mot den lugna bakgården. Sovrummet har även ett litet utrymme som kan användas som en walk in closet men som idag används som ett litet tv rum.

Sovrum 2: Ljust sovrum med plats för säng och kontorsmöbel om så önskas. Finns även inbyggda garderober

Sovrum 3: Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng med fyra inbyggda garderober som ger en stor förvingsmöjlighet.

Balkong: Inglasad balkong belägen i attraktivt sydvästläge med rikligt ljusinsläpp. Finns möjlighet till mindre möblemang.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2015 BRF Årsredovisning-17-18.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar Fjällnäset 2019.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.94%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 94 kvm.

Rum

4 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

99-2660-3-120-9

Våning / hiss

Våning 4 av 0.
Våningsplan 4.

Byggnad

Byggnadsår: 1965
Byggnadstyp: Flerfamiljshus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Fjällnäset
Organisationsnummer: 715200-0415
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 99-2660-3-120-9
Antal lägenheter: 148
Antal lokaler: 0

Brf Fjällnäset består av 148 lägenheter fördelade på fyra hus. Föreningen omfattar adresserna Högklintavägen 13, 15 och 20 samt Humblegatan 26A-B, 28A-B.

Parkering: 26 p-platser dessa kostar 200 kr/mån & 79 garageplatser dessa kostar 500 kr/mån. För närvarande är det ca 3 månaders kö till båda varianter (2018-11-27).

TV och bredband: Kabel-TV via Comhem, basutbud ingår. Bredband kontaktar man bredbandsbolaget för beställning av abonnemang.

Gemensamma utrymmen: Föreningslokal på Högklintavägen 20, 2 tr ned. Cykelrum och tvättstuga i källaren av varje huskropp. Hobby/snickarrum på Höglintavägen 20 & Humblegatan 28B.

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftsförändringar är planerade (2018-11-27).

Föreningens renoveringar

GJORDA RENOVERINGAR:
- Fasad, balkonger och år 1999
- Installation av eget fibernät via Bredbansbolaget 2000
- Renovering av mark inklusive nya miljöhus 2006
- Tvättstugor 2008
- Renovering av föreningslokal 2010
- Byte till elektroniska lås i garaget, samt införande av kameraövervakning 2012
- Ny undercentral för fjärrvärme samt nya stamventiler 2014
-Ventilation / nya fläktar 2016/17
- Stambyte 2017
- Utbyte av nycklar 2017

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Föreningen planerar att renovera hissar och tak.

Energideklaration

Energiförbrukning: 118 /per kvm (atemp) och år

TV

Kabel-TV via Comhem.

Internet

Internet via Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 5 092 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Gårdsplats/innergård

Grillplats med pergola.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.87591 %
Andel av årsavgiften: 0.87591 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

GJORDA RENOVERINGAR
2015 Stambyte på Högklintavägen 13, 15,20, samt på Humblegatan 26a och 26b. Även bytt till 3-fas el-stammar i ovanstående portar.
2014 Ny undercentral för fjärrvärme samt nya stamventiler
2012 Byte till elektroniska lås i garaget, samt införande av kameraövervakning
2010 Renovering av föreningslokal
2008 Renovering av tvättstugor
2006 Renovering av mark ink. nya miljöhus
2000 Installation av fiber
1999 Renovering av fasad och nya balkonger

KOMMANDE RENOVERINGAR
Fortsatt stambyte på Humblegatan 28A-B. Utöver detta följs underhållsplanen som finns att utläsa i årsredovisningen.

Bilplats

Föreningen har 80 garageplatser och 24 parkeringsplatser. I garaget finns även 4 MC-burar samt två biltvättsplatser och en reparationsplats. Dessa administreras av HSB norr.

Övriga utrymmen

FÖRRÅD:
Till varje lägenhet hör ett vinds- eller källarförråd. Utrymme för cyklar finns i källarplan. Barnvagnsrum finns i anslutning till samtliga entrer.
Föreningen disponerar ytterligare 12 förråd som upplåts med hyresrätt. Det finns möjlighet att hyra dessa, vid intresse kontaktas HSB.

TVÄTTSTUGA:
Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskin, torkskåp, torktumlare och mangel.

SAMLINGSLOKAL:
Föreningen disponerar en gemensam lokal avsedd för fritidsaktiviteter,
gemensamma träffar eller privata sammankomster. Lokalen är belägen 2 tr. ned på Högklintavägen 20. Den är utrustad med uppfällbara bord, stolar, kyl, spis och städutrustning.
Det finns även två hobbyrum/snickarrum.

Övrigt

NÄROMRÅDET
Välkommen till Humblegatan 26B, centralt nära Sundbybergs station. Här finns allt såsom flera matbutiker, klädaffärer, service och kommunikationer.

På endast nån minut tar du dig till busshållplats som tar dig mot exempelvis Solna centrum, Brommaplan och Danderyds sjukhus.
Sundbybergs station ligger på 3 minuters promenad och är knytpunkten för bussar, tvärbana, pendeltåg, regionaltåg och tunnelbana.

Vill du hellre promenera går det fina promenadsträckor längs med Bällsta-ån och Ulvsundasjön som tar dig hela vägen in till stan. Här kan du även om somrarna ta ett svalkande bad i Ulvsundasjön.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy