Länk kopierad!

Visningar

mån 23 sep 18:00 - 18:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sköntorpsvägen 118, Årsta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
2 877 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad välplanerad yteffektiv 2:a om ca 54 kvm

Välplanerade 2:a om ca 54 kvm med centralt läge. Fräscht och mysigt kök, trivsamt och rymligt vardagsrum med gott om plats för möblering. Rymligt sovrum. Välskött förening. Bredband ingår i avgiften. Övernattningsrum finns i föreningen.

Någon minut bort ligger Årsta Torg med flertalet restauranger, mataffärer, apotek, konditori och allt ni kan önska. Ni har också Årstaskogen och Årstaviken runt knuten. Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplans utmärkta knutpunkt för kommunaltrafiken eller Liljeholmen med dess nya galleria. Goda kommunikationer med buss 160, 164 eller 168 och även tvärbana. Vid Gullmarsplan finns tunnelbanans gröna linje och vid Årstaberg finns pendeltåg direkt till Arlanda. Varmt välkommen på visning.

Beskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall som öppnar upp mot lägenheten resterande rum. Plats för avhängning i anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad.

VARDAGSRUM
Hemtrevligt vardagsrum med vackert ekparkettgolv och ljust målade väggar. Gott om plats för soffgrupp samt övrig möblering. Från vardagsrummet nås den franska balkongen i söderläge.

KÖK
Renoverat och modernt kök med gott om plats för förvaring. Vita köksluckor och mörkt kakel ovan bänkskivor. Maskinellt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys samt diskmaskin.

SOVRUM
Lättmöblerat och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Vitmålade väggar, ekparkettgolv, garderob samt fönster.

BADRUM
Helkaklat badrum med vita väggar och mörkt golv. Utrustning: Dusch, kommod, wc, samt vädringsfönster. Tvättmaskin och torktumlare ingår.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018.pdf Brf_Hjälmaren-Sköntorp_Stadgar_2018.pdf E-deklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.68%.

Församling

Enskede-Årsta.

Storlek

Boarea 54 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1200

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Våningsplan 1 tr.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1945

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Hjälmaren-Sköntorp
Organisationsnummer: 769604-3863
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1200
Antal lägenheter: 236
Antal lokaler: 5

FÖRENINGEN bildades våren 2000 och köpte 14 fastigheter av Wihlborgs 26/4 2001. Mer info om bla planerade aktiviteter och underhåll på föreningens hemsida: www.brf.hjalmaren-skontorp.se.

Det finns 5 företagslokaler (klädgrossist, bageri, bygg och miljö, konsthantverkare och en förskola) och 7 hobbylokaler (måleri hyr ett, övriga hyrs av boende), som alla är uthyrda.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiprestanda primärenergital: 208 /kWh per kvm och år

TV

Canal Digital,

Internet

1 Gb Bredband distribueras av Ownit

Månadsavgift

Avgift: 2 877 SEK / mån
Månadsavgiften är inklusive obligatoriska tillägg för TV & Bredband 115 + 105 kr

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Månadsavgiften är inklusive obligatoriska tillägg för TV & Bredband 115 + 105 kr

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.40012 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Föreningens fastigheter totalrenoverades under 1987-1988. Då skedde följande renoveringar: stambyte VA samt EL, ny fasadputs samt tilläggsisolering av fastigheterna. Samma år gjordes tvättstugor och källarförråd iordning. 2002-2003 byttes fönster. 2007 målade man om trapphusen

Bilplats

Föreningen har 22 p-platser med cirka 9 års kötid, kostnad 200:-/mån, med eluttag 250:-/mån. Det finns 16 garageplatser, kötid cirka 12 år, kostnad 1100:- / 3200:- per kvartal beroende på garagestorlek.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga i angränsande fastighet.

Föreningen har ett kontor samt ett övernattningsrum som kan hyras av boende, max tre personer, 150:- / dygn.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy