Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Färgargårdstorget 40, Södermalm / Sofia, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
3 120 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekta 3:an med fantastisk uteplats!

Snart finns möjlighet att förvärva den perfekta 3:an. Ett praktiskt och bekvämt boende för barnfamiljen eller för de som önskar rymd och ytor för umgänge.

På gårdarna vid Färgargårdstorget finns flera dagis och lekplatser för de små. Området erbjuder härliga promenadstråk och cykelvägar utmed kanalen och Hammarby Sjö. Längs kanalen ligger båtar förtöjda och här finns stora öppna gräsytor för lek picknick och boule. Bra kommunikationer med flera busslinjer samt båtförbindelse som tar dig till Hammarby Sjöstad, Djurgården och Nybrokajen. Nära till Eriksdalsbadet med fina badmöjligheter året om samt matvaruaffärer, restauranger och Orionteatern i direkt närhet

Beskrivning

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning 2015

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.71%.

Församling

Sofia.

Storlek

Boarea 75 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

297

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
Våningsplan 1.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 297
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 3 120 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.19895 %
Andel av årsavgiften: 0.19895 %

Övrigt

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen 75 kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy