Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sköntorpsvägen 107, Årsta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
4 854 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 3:a om 81 kvm

Ljus & öppen 3:a om rymliga 81 kvm med insynsskyddat läge. Hög standard med modernt kök, smakfullt helkaklat badrum med klinker och golvvärme. Tvättstuga i badrummet. Genomgående fina ekparkettgolv samt ytskikt. Lägenheten präglas av öppna ytor och trevligt ljusinsläpp. Öppen planlösning. Rymlig balkong med trevlig utsikt beläget i sydost. Klädkammare. Naturnära läge med fina promenadstråk längs Årstaviken. Gångavstånd till bra kommunikationer och Årstatorg. Huset är byggt 2007.

Beskrivning

Lägenheten presenteras enligt följande:

Hall:
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter och avhängningsyta. Stor klädkammare. Säkerhetsdörr.
.
Badrum:
Från hall till höger finns ett helkaklat badrum med klinker och golvvärme. Rymligt med stora ytor. Badkar, wc, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare. God arbetsyta i form av en arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1:
Rymligt sovrum till vänster med plats för dubbelsäng och arbetsyta.Ljusa väggar med ljusinsläpp från två fönster.

Sovrum 2:
Ljust sovrum med plats för säng och skrivbordsmöbel

Vardagsrum:
Ett stort och välplanerat vardagsrum som med lätthet går att möblera på ett flertal olika sätt. Gott om plats för soffgrupp och tv-möblering m.m. Öppen planlösning mot köket samt stora fönster i två väderstreck ger ett härligt ljus i lägenheten. Från vardagsrummet finns även utgång till den stora balkongen beläget i sydost.

Kök:
Mycket stilrent och påkostat kök med moderna vitvaror. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen tack vare att köket går i en praktisk vinkel. Maskinell utrustning såsom spishäll, köksfläkt, ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Vid köket finns en mycket generös matplats för större sällskap.

Dokument (pdf)

Stadgar Brf Närdingen 2 Årsredovisning-2016 - Brf Närdingen 2 Energideklaration Sköntorpsvägen 107

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.85%.

Församling

Enskede-Årsta.

Storlek

Boarea 81 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1:31

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Våningsplan 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2007

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Närdingen 2
Organisationsnummer: 769604-8466
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1:31
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Internet

Föreningen har fiberoptik via Ownit som ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 854 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.60786 %

Uteplats

Balkong, läge sydost.

Bilplats

Föreningen har 33 st parkeringsplatser samt 1 parkeringsplats för gäster. Då föreningen har 40 lägenheter finns inte en p-plats till varje lägenhet. Därför finns det en parkeringskö i föreningen.

Övriga utrymmen

Det finns förråd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy