Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 600 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
99 kvm
Avgift
6 028 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus, påkostad och fräsch lägenhet med flertalet materialval utöver standarden. Här bor man i trivsam miljö med ett hus om 15 lägenheter.
Två balkonger, varav ena är helt inglasad, varav båda har eftermiddags- och kvällssol. Två badrum med, stort kök med gott om arbetsyta och tre sovrum.

Här bor man med direkt närhet till Säs, utfart till motorväg, busshållplatser och centrala Borås.

Beskrivning

Hall/entré med klinkergolv vid entrédelen som sedan övergår i parkettgolv. På höger sidan från entrédörren finns de garderober samt städskåp. Hallen går i vinkel och här finns ytterligare garderober.
Köket är stort och har gott om arbetsytor samt skåp i form av både under- och överskåp. Ovanför bänkskivorna löper vita kakelplattor. Vitvaror i form av vita Mielemaskiner. Kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn och micro.
Via köket kommer man ut till den inglasade balkongen som har eftermiddagssol. Köket går i en öppen planlösning, där man har för avsikt enligt ritning att även ha tv-rum/vardagsrum. Här har man plats för det stora matsalsbordet.
På denna våning har man även ett sovrum med fönster mot husets baksida. Samt badrum med helkaklade väggar med en läcker mosaikdel som löper bakom toalettstolen, på golvet ligger grått klinkers. Badrummet är förberett för badkar. Här finns även toalett, kommod, handfat och spegel där över. Tvättmaskin och torktumlare (även det Miele). Spotlights i undertak, handdukstork och fönster finns.

Via trappan kommer man upp till våning två. Här möts man allrum som är försett med en dragspelsvägg/vikvägg om man önskar att dela av rummet. Takfönster samt väggfönster som ger rummet ännu mer ljus.
Vidare kommer man ut till den stora terrassen som även den har eftermiddags- och kvällssol. Här får man plats med det stora bordet samt grillen.
Rymligt sovrum med takfönster.
Badrum med kaklade väggar i vitt samt grått klinkers på golv. Även här har man smyckat en del av väggen med mosaik. Toalett, handfat med kommod, handdukstork samt duschhörna.

Genomgående hög takhöjd samt snedtak på andra plan.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Borås kommun, Skattesats 34.03%.

Församling

Borås Gustav Adolf.

Storlek

Boarea 99 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1304

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Etagelägenhet. Våningsplan 3 och 4 av 4.
Hiss finns.
Från markplan

Byggnad

Byggnadsår: 2015-2016

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Östermalmshöjd
Organisationsnummer: 769628-7973
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1304
Antal lägenheter: 15
Antal lokaler: 0

Parkering: 9 P-platser finns att hyra

TV och bredband: Fiber

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Splitvision.

Internet

Fiber finns. Individuella avtal gäller.

Månadsavgift

Avgift: 6 028 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

KabelTV

Gårdsplats/innergård

På gården finns en uteplats där man kan grilla.

Driftskostnad

Debitering av värme 305 kr / månad och vatten/Avlopp 260 kronor / månad kommer på månadsavgiften.
(På månadsavgiftsavin står det 6028kr + 305kr + 260 kr).
Varmvatten avläses en gång per kvartal. Debitering sker efter faktisk förbrukning. Har man förbrukat mer får man betala mer.

Elen debiteras lägenhetsinnehavaren efter faktisk förbrukning och avläses varje kvartal.
Hemförsäkring betalas av lägenhetsinnehavaren medan bostadsrättstilläggsförsäkringen betalas av föreningen.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 11.81000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Lägenheten har två balkonger:
Balkongen på första plan vilken är inglasad. Eluttag finns.
Stor balkong på andra plan. Båda balkongerna har sol under stora delar av dagen.
Finns ingen upplåten mark till lägenheten.

Bilplats

Finns 8 parkeringsplatser. Varav en parkering är avsatt för denna lägenhet, kostar att hyra 500 kr/mån. Finns en gästparkering.

Övriga utrymmen

Lägenheten disponerar ett källarförråd. På gården finns en uteplats där man kan grilla. I förrådet på gården finns cykel- /barnvagnsrum samt soprum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy