Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 210 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rondovägen 412, Skogås, Skogås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 530 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastiskt fin trea på Rondovägen!

Nu har du möjlighet att köpa en stor, påkostad och optimalt planerad lägenhet där du inte behöver göra någonting annat än att ställa in dina favoritmöbler. Denna trerummare har renoverats väldigt smakfullt och erbjuder ett boende av högsta klass samt helt nytt badrum. Stor klädkammare som i dag används som ett extra sovrum. En fin terrass i söderläge med plats för soffgrupp för vänner och familj.

Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga och föreningslokal. I månadsavgiften om 4530 kronor ingår bredband, tv, värme och vatten.

Här i Drevviksstrand / Östra Skogås är det lätt att trivas och läget på Rondovägen är fenomenalt. Här bor du natunrära med Drevviken på bekvämt avstånd. Badudden ligger en skön promenad bort. I området finns matbutiker, restauranger, butiker, skolor, idrottsanläggningar, förskolor, lekplatser, badsjö och pendeltågsstation - perfekt för dig som älskar närhet till naturen!

Beskrivning

HALL
Det första man möts av när man stiger innanför tröskeln är en rymlig hall med mörkt klinkergolv och vita väggar. Plats för avhängningsmöjligheter finns innanför dörren.

KÖK
Ett stort, rymligt och påkostat kök med generösa arbetsytor och matplats för upp till sex personer. Parkettgolv med ljus tapet samt maskinell utrustning i form av kyl & frys, diskmaskin, spis och fläkt.

VARDAGSRUM
Ett öppet och välplanerat vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Stora och lättmöblerade ytor för stor soffgrupp, tv-möbel och övrig möblering. Vita väggar med parkettgolv.

SOVRUM 1
Detta sovrum nås via hallen och är ljust och rogivande med fint ljusinsläpp . Plats för två sängar eller en dubbelsäng. Ljust parkettgolv med vita väggar.

KLÄDKAMMARE/SOVRUM 2
En klädkammare som i dagens läge används som extra sovrum.

SOVRUM 3
Ett mysigt sovrum som nås via köket. Parkettgolv med vita väggar och fondtapet med marvel motiv. Plats för säng, nattduksbord och övrig möblering.

BADRUM
Ett påkostat splitternytt badrum i toppklass. Helkaklat med mörk klinker och vitt kakel samt utrustat med dusch, wc, handfat, torktumlare och tvättmaskin.

TERRASS/BALKONG
På terrassen som har söderläge går det att avnjuta solen i den stora soffgruppen, samt mysiga grillkvällar med vänner och familj. Bra förvaringsmöjligheter erbjuds i de två förråden som är i anslutning till entrén.

Övrigt

ÖSTRA SKOGÅS
Östra Skogås är ett lugnt och trevligt område med mestadels radhus- och villa bebyggelse. Ett mysigt område med många små innergårdar, lekplatser och fina strövområden. Området ligger med gångavstånd till flera fina badplatser vid Drevviken och till centrum med service och kommunikationer.

SKOGÅS CENTRUM
Här finns olika butiker samt systembolag, apotek, bibliotek och vårdcentral.
Från centrum avgår pendeltåg till Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och restid till T-centralen är ca 20 minuter. Bussar går från Skogås till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil är restiden till centrala Stockholm ca 15 minuter (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt Länna affärsområde.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR
Det finns nio kommunala och sju enskilda förskolor i Skogås.
Områdets kommunala skolor är Mörtviksskolan (6-12år), Östra Grundskolan, Sjötorpsskolan (6-9år), Vretskolan (10-12år), Edboskolan (6-12 år) samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet. Notera att skolor kan göra ändringar och för aktuell och mer information se www.huddingekommun.se

I Skogås finns en fritidsgård samt ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Tennis, badminton, basket, dans, fotboll samt en simhall. Vintertid erbjuds skidspår och långfärdskridskoåkning på de plogade sjöarna Drevviken och Magelungen och det finns en Hockeyhall i närliggande Stortorp/Trångsund. Ca 4 kilometer från Skogås ligger Ågesta Friluftsområde med löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, samt brukshundsklubb.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar-2.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Trångsund-skogås.

Storlek

Boarea 76 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

20

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1981
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Finalen
Organisationsnummer: 769618-1762
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 20
Antal lägenheter: 52
Antal lokaler: 0

Brf Finalen bildades 2008-01-18 och består av 7 bostadshus med 52 bostadslägenheter på fastigheten Finalen 1.
Husen uppfördes 1981 i 2-plan utan källare. Fastigheterna förvärvades från Huge fastigheter 1/4 2009.

Rondovägens Samfällighetsförening är belägen högst upp på Rondovägen, i den östra delen av Skogås, Huddinge Kommun.
Samfälligheten består av 24st radhus och Bostadsrättsföreningen Finalen.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga samt gemensamhetslokal.

Föreningens ekonomi

Köpare betalar pantsättningsavgift 1% av basbeloppet.

Föreningen beslutade att höja årsavgiften med 2 % från och med 1 januari 2017.

TV

Comhem

Internet

50 mbit/s ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 530 SEK / mån
Värme/vatten samt 50 mbit/s bredband ingår i avgiften.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Värme/vatten samt 50 mbit/s bredband ingår i avgiften.

Driftskostnad

1 200 SEK varav:
Försäkring: 400 SEK
Elektricitet: 800 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.55791 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor altan med plats för både utemöbler och grill.

Bilplats

P-plats: 250:-/mån. Kort kö
Garage: 500:-/mån Lång kö

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy