Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
3 500 000 SEK / accepterat pris
Adress
Tomtebogatan 39, 4 tr, Vasastan - Birkastan, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
31 kvm
Avgift
1 836 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Topprenoverad 1:a högst upp i huset i vacker sekelskiftesfastighet!

Mycket ljus och välplanerad sekelskifteslya belägen högst upp i lugnt gårdshus. Nyrenoverat kök och badrum i toppklass. Attraktivt läge i hjärtat av Birkastan med omedelbar närhet till populära Rörstrandsgatan och Karlbergs slott med grönområden. Mycket goda kommunikationer via T-bana, bussar, flygbussar och pendeltåg.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Kv Volontären 8, Stockholm kommun, Skattesats 30.72%.

Församling

S:t Matteus.

Storlek

Boarea 31 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1403

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Våningsplan 4 av 4 (4 trappor).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1911
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tomten 39
Organisationsnummer: 716403-3990
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1403
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0
Brf Tomten 39 är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 1985 och köpte loss fastigheten samma år(äger marken). Föreningen består utav 34 lägenheter varav två fortfarande är hyresrätter (stort dolt kapital) samt 2 lokaler. Föreningen har en hemsida som nås via tomten39.se.

RENOVERINGAR
2017 Pågår renovering av tak
2015 Fasadrenovering
2015 Byte av alla fönster till 3-glas
2014 Uppfräschning av cykelförråd
2013 Slutrenovering av gårdarna. Främre gården berikades med sandlåda, trälister samt växter. Den bakre med konstgräs och växter
2011 Gårdsbjälklag (balkar, betong och tätskikt)
2010 OVK
2008 Renovering av fönster
2006/2007 Målning av tak
2006/07 Renovering av gård
2006 Renovering av tvättstuga
2005 Upprustning av bakre gård
2004 Stambyte köks- och avloppstammar
2004 Renovering av ventilation
2004 Renovering av trapphus
1974 Löpande byte av elstigare

Planerade åtgärder
Föreningen följer en underhållsplan från 2017 till 2019. Samtliga planerade renoveringar är budgeterade och skall inte påverka avgiften. Under 2019 planerar föreningen utbyte av el-stigare samt installation av fiber. Föreningen planerar vidare ett eventuellt byte till vattenburen värme, detta är just nu under utredning. En hissrenovering planeras till 2019.

Föreningens ekonomi

Brf Tomten 39 är välskött och har ett hus i gott skick med de stora renoveringarna redan genomförda. I föreningen finns två hyresrätter kvar vilket betingar ett stort dolt kapital.
Juridisk person godkänns ej som köpare.
Föreningen godkänner delat ägande.
Inga avgiftsändringar är planerade.

Månadsavgift

Avgift: 1 836 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Vatten

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, tvättstuga och vindsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy