Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hannebergsgatan 28, Fristaden, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
33 kvm
Avgift
2 575 SEK / mån
Rum
1 rum

Övrig kontakt

Shaho Shamei
Övrig kontakt

Enastående 1:a i hjärtat av Solna. Här har ni direkt närhet till Solna centrum, t-bana, grönområden längs Skytteholmsparken och mycket annat. Kontakta mäklaren för mer info!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2015

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.12%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 33 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

183

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Brinken i Solna
Organisationsnummer: 769609-3439
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 183
Antal lägenheter: 34
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen registrerades 2003-02-18. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2003-12-12 och nuvarande stadgar registrerades 2003-01-18 hos Bolagsverket. Föreningen är en äkta förening. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Busstorgets Samfällighet, där föreningens andel är 8%. Samfälligheten förvaltar Ametisten ga:2 och Ametisten ga:3. Busstorgets samfällighetsförening förvaltar områdets gemensamma områden och funktioner såsom: värme, vatten, kabel tv, bredband, tvättstugor, soprum, cykelrum, utrymmen för lägenhetsförråd, parkeringstillstånd, gård, planteringar, trappor, mm. Samfällighetens medlemmar är områdets bostadsrättsföreningar samt, till vissa delar, Solna stad genom sitt äldreboende.

Parkering: Boendeparkering. Boendeparkering innebär att folkbokförda i Solna kan parkera längre tid och till lägre kostnad än besökare. Skyltar med texten "Boende Solna" anger var parkering kan ske. Månadsmärke kostar 300 kr (gäller per kalendermånad och inleds alltid det första datumet varje månad). Säsongsmärke kostar 750 kr (gäller i tre månader mellan perioderna; juni-augusti, september-november, december-februari eller mars-maj). För mer information, se www.solna.se.

TV och bredband: Tv: Com Hem
Bredband: Ownit

Gemensamma utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga.

Föreningens ekonomi

Föreningen har inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar (kontrollerat med styrelsen 2018-04-05).

Föreningens renoveringar

Föreningen har inga planer på några större renoveringar.

Månadsavgift

Avgift: 2 575 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.02544 %
Andel av årsavgiften: 2.54183 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy