Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hannebergsgatan 28, Fristaden, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
33 kvm
Avgift
2 395 SEK / mån
Rum
1 rum

Ansvarig mäklare

Malin Reidarsson
Ansvarig mäklare Malin Reidarsson

Enastående lägenhet i högt läge & stor balkong invid Solna centrum.

Nu har du chansen att flytta in i ett hem där allt finns på plats redan när du sätter nyckeln i låset! Här på Hannebergsgatan 28 hittar du en optimalt planerad och ljus lägenhet med fräscha ytskikt, vackra golv och fint ljusinsläpp. En modern bostad med hög standard som lämnar ytterst lite övrigt att önska. Lägenheten har gott om plats för både sov- och vardagsrumsdel ett ordentligt kök med all maskinell utrustning som kan efterfrågas samt plats för matplats. Badrummet är även utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. För att inte glömma den stora balkongen med kvällssol som utlovar många mysiga kvällar med nära och kära. Utöver detta berättar säljaren att ljudisoleringen är av mycket gott skick och att inga grannar finns vägg i vägg med lägenheten.

Arkitekten Staffan Read utgick från solen när han formade området Fristaden så lägenheterna är ljusa och karaktäriseras av stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. I området finns en föreningslokal som går att hyra för fest och det finns två tvättstugor samt cykelförråd. Garage finns med nedfart från busstorget och till lägenheten hör ett källarförråd.

Fristaden har närhet till både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar och fram till 18:00 på helgdagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, gym, blomsterbutiker m.m. Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort från Fristaden.

För den som gillar shopping finns även Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Flera restauranger, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annanstans i Stockholm. Här finns även gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang.

Att bo i Fristaden ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Utöver detta är det gångavstånd till både Råstasjön och Huvudsta strand / Hornsberg / Karlbergs slott, som alla erbjuder mycket fina promenadstråk.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha direkt närhet till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten med endast ca 9 minuter till T-centralen. Utöver detta finner du även pendeltåg och tvärbana en kort promenad bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy