Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ernst Ahlgrens Väg 10, 2tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
2 191 SEK / mån
Rum
2 rum

Ytterst väldisponerad - Passar singelboende och par - Balkong i väst

Välkommen att flytta in i en underbar lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp och ytterst väldisponerade kvm. Här presenteras ljusa lättmöblerade ytor som renoverats varsamt med en bevarad charm. Vardagsrummet bjuder på en härlig rymd med utrymme för generös sällskapsdel samt ett större matbord. För ljusinsläpp finns ett stort fönsterparti som löper längs med ena väggen med spanjoletter och vackra fönsterbänkar i sten.
Det rymliga sovrummet ger utrymme för dubbelsäng och passar till såväl singelboende som par. Från sovrummet når du också lägenhetens soliga balkong i väst som blir ett bonusrum under sommarmånaderna. Här får du plats att duka upp med bord och stolar och har utsikt över grönskande gård.
Köket är stilrent renoverat och ger dig fantastisk förvaring samt generös arbetsyta. Bevarade glasfönster och glasdörr skärmar av mot sovrummet och ger köket härligt ljusinsläpp. Badrummet har vitkaklade väggar samt klinkermosaik i aquanyans.
Genomgående finner du fina 30-talsdetaljer såsom generös takhöjd om ca 2,7 meter, speglade innerdörrar samt vackra originalgolv.

Bor du på Ernst Ahlgrens Väg har du grönskan precis utanför dörren med lummiga Fredhällsparken precis intill. I parken finns utomhustennisbana, baddamm för de små och härliga promenad- och löparspår. Fredhälls och Kristinebergs populära klippbad når du på någon minut vilket är en stor bonus under sommarmånaderna. Strax utanför dörren finns mycket bra kommunikationer med tunnelbana samt buss och du kan snabbt ta dig till Fridhemsplan samt vidare in till City. Hornsbergs Strands härliga strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger finns ca 10 minuters promenad bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy