Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fleminggatan 17, 2tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
139 kvm
Avgift
400 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Med den finaste omtanke har denna sekelskiftes 5:a renoverats med
exklusiva och moderna materialval i nygammal stil och med största respekt att bevara det gamla. Här kliver du in i familjens egna inredningsmagasin där vackra naturoljade originalgolv harmoniserar med mönstrade tapeter i diskreta färgval. Varje rum har fått sin egen karaktär där tre av fyra sovrum ligger
belägna mot lugna innergårdar. Balkongen har ett soligt söderläge och den generösta takhöjden om ca. 3.20 meter är slående så snart du kliver innanför den pampiga entrén. Här möts du av ett rikt ljusinsläpp från stora spröjsade fönsterpartier i två väderstreck samt en social planlösning där det generösa vardagsrummet öppnar upp med dubbla skjutdörrar mot det stora köket. De båda sällskapsrummen ligger i anslutning till varandra och bjuder in till stora middagar när det är dags för vänner och familj att umgås. Såväl köksinredningen samt den fantastiska förvaringslösningen i hallen levereras från Kvänum och passar väl in i denna sekelskiftesdröm. De platsbyggda skåpen och den vackra arbetsytan i kalksten skvallrar om parets yttersta känsla för kvalitet. Ni behöver heller inte stå på kö inför morgonbestyren då lägenheten har såväl badrum, gästtoalett samt ett extra duschrum. Här
finns det ingenting som saknas utan det är bara att flytta in!

På Fleminggatan 17 bor du med ett ytterst centralt läge med gångavstånd till City och T-Centralen med Arlanda Express. I din absoluta närhet finns ett rikt utbud av restauranger, all tänkbar service och shopping. Kommunikationerna är oslagbara med såväl 1:ans och 56:ans buss som stannar utanför dörren
samt den korta promenaden du behöver ta för att nå T-Centralen eller Rådhusets tunnelbana. Du når snabbt vackra Norr Mälarstrand och Kungholms Strands lummiga promenad- och löparspår som tar dig runt om Kungsholmen. Vill du ha en avkopplande dag kan du gå strax över gatan där du hittar Grubbensparkens lugna oas som omsluts av fastigheter byggda i engelsk 20-talsstil.

Beskrivning

HALL:
Tar du hissen eller går två trappor upp genom fastighetens otroligt vackra trapphus når du en lika imponerade ytterdörr som tar dig in till lägenheten. Väl inne i hallen möts du direkt av lägenhetens generösa takhöjd om ca. 3.20m samt en härlig känsla av ljus och rymd. Hallen öppnar upp mot vardagsrummet samt sovrum 4 och leder dig även vidare till lägenhetens övriga rum. Längs med ena väggen löper platsbyggda garderober från Kvänum som når full takhöjd och ger dig en fantastik förvaring. Förvaringslösningen med vita speglade fronter och mässinghandtag har anpassats väl in med de i övrigt bevarade sekelskiftesdetaljerna. Ekgolven i original som återfinns i större delen av lägenheten bryts av med en diskret mönstradtapet. På väggarna sitter en hög sockel målad i vit nyans och som även återfinns i samtliga sovrum.

GÄSTTOALETT:
Gästtoaletten som du når via hallen är utrustad med tvättmaskin som gör vardagen enklare. Här finns också toalettstol, handfat samt flertalet väggfästa hyllplan som ger bra förvaring. På golvet ligger grå klinker och väggarna dekoreras av en blåmönstrad våtrumstapet. I taket sitter infällda spotlights.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet stoltserar med en enastående rymd samt två stora spröjsade fönster som ger underbart ljusinsläpp. Rummets väl tilltagna ytor gör att du får plats med en generös sällskapsdel, läshörna och gott om övrig möblering utan att konkurrera med det fria golvutrymmet. Rummet nås via tre entréer och de vackra naturoljade trägolven harmoniseras med vitbrutna väggar. I rummets ena hörn finns en öppen spis som idag har eldningsförbud och intill öppnar dubbla speglade skjutdörrar upp mot lägenhetens kök. På väggarna sitter en hög sockel i ljusgrå nyans som även återfinns i köket.

KÖK:
Det lyxigt stora köket ligger i direkt anslutning till vardagsrummet där vackra speglade dubbeldörrar kan skjutas för eller öppnas upp beroende på humör. Den platsbyggda inredningen från Kvänum passar väl in och ger dig mycket bra förvaring i överskåp samt skåp och djupa lådor nertill. Köket är byggt i vinkel med en vacker arbetsyta i sober kalksten med vitt kakel bakom samt väggar som bryter av i en diskret mönstrad tapet. Invid det stora spröjsade fönstret finns inbyggda vitrinskåp som ger extra förvaring och framför kan du duka upp matbordet för 8-10 middagsgäster. Köket nås även via hallen och om du tar den vägen in står en fullstor kyl och frys på din vänstra sida. Kyl och frys samt diskmaskin är dolda bakom skåpfronter och i övrigt består maskinparken av varmluftsugn, induktionshäll integrerad i bänkskivan samt fläkt.

SOVRUM 1:
Sovrum 1 möbleras idag som Masterbedroom med dubbelsäng och byrå. Rummet har som de två av de övriga sovrummen ett stort spröjsat fönsterparti med ett rofullt läge mot föreningens innergård. Här sover du intill lägenhetens badrum och har väggar målade i en bruten vit ton.

SOVRUM 2:
I sovrum 2 tältas det för kvällens godnattsagor där väggarna dekorerats med tapeter diskret mönstrade för en liten prinsessa. I en väggnisch som tidigare fungerat som dörröppning mot sovrum 3 sitter idag väggfästa hyllplan. Dubbeldörrar med spröjsade glasfönster öppnar upp mot lägenhetens
balkong som har ett soligt söderläge. Här kan du njuta av sol större delen av dagen och koppla av i tystnaden av lugna innergårdar.

SOVRUM 3:
Rymliga sovrum 3 ger dig generösa ytor att möblera i ljuset av det stora fönsterpartiet som skänker ett fantastiskt ljusinsläpp. På golvet ligger en nylagd parkett som oljats in i samma nyans som originalgolven och som även återfinns i sovrum 2. I det här rummet hittar ännu en av lägenhetens
otroligt vackra tapeter som harmoniserar i ett diskret gröntmönster.

SOVRUM 4:
Sovrum 4 ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och nås även ifrån hallen. Här finner du väl tilltagna ytor att inreda tillsammans med väggarna som har av samma vackra tapet som i sovrum 3. Rummet får generöst ljusinsläpp från ett stort fönsterparti och bakom en speglad dörr finns
lägenhetens gömda duschrum.

DUSCHRUM:
Duschrummet har vit kakelmosaik på såvläl väggar som golv. Här finns ett handfat samt en duschblandare med gammaldags charm.

BADRUM:
Det stora badrummet har vitkaklade väggar samt marrakechklinker i blågråa mönster på vit platta. Badkar med duschblandare är i nygammal stil och invid står handfatet med vit kommod och spegel ovanför. Intill toalettstolen finns handdukstork och ovanför sitter ett väggfäst spegelskåp. I taket integreras infälldaspotlights.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration Brf Pagen 7 Årsredovisning 2016 Brf Pagen 7

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.75%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 139 kvm. Areauppgifter enligt mätning.

Rum

5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

122

Våning / hiss

Våning 2 av 0.
Våningsplan 2 (1 trappa).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1883

Föreningen

Föreningens namn: Brf Pagen 7
Organisationsnummer: 769606-6856
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 122
Antal lägenheter: 13
Antal lokaler: 5

Energideklaration

Energiförbrukning: 137 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 400 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 8.53000 %
Andel av årsavgiften: 8.43915 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

FÖRENINGEN:
Brf Pagen 7 förvärvade fastigheten år 2003 med adresserna Fleminggatan 17 samt Scheelegatan 30. Föreningen upplåter 13 lägenheter med bostadsrätt fördelade på 2779 kvm bostadsyta. Utöver bostäder har föreningen 5 lokaler på sammanlagt 1165 kvm lokalyta med hyresrätt. Föreningen är en sk. näringsfastighet och för mer information är du välkommen att kontakta mäklaren.

RENOVERINGAR:
Föreningen har under årens gång genomfört följande reparationer, om- och tillbyggnader:
2016 - Renovering av gamla balkonger
2015/2016 - Renovering av ytterentréer och hissmaskineri
2014 - Säkerhetsdörrar installerades
2013 - Fiberkabel indraget till alla lägenheter
2012 - Renovering av fönster
2011 - Fasadrenovering
2009 - Byggnation av balkonger
2007 - Renovering av trapphus
2006 - Renovering av hisskorg, Yttertak,
2004/05 - Rörstambyte, Elstambyte

Under 2017 planeras renovering av yttertaket

EKONOMI:
Ekonomin ses som god och avgifterna har varit oförändrade under lång tid. Det finns idag inga planer eller beslut på att höja avgifterna.

KABEL-TV och BREDBAND:
Föreningen är ansluten till Stockholm stads fibernät. Anslutning finns indraget i lägenheten med open net. Det innebär att varje lägenhetsinnehavare tecknar sitt avtal själv och kan välja bland olika TVoch bredbandsoperatörer och deras utbud.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
- Innergård som möbleras med utemöbler och grill under sommarmånaderna.
- Barnvagns- och grillförråd på gården
- Cykelställ på gården

ÖVRIGT:
Föreningen accepterar inte juridisk person.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy