Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 600 000 SEK
Adress
Sågverksgatan 96, Stureby, Enskede
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
61 kvm
Avgift
4 260 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

3:a om 61 välplanerade kvm

3:a om 61 välplanerade kvm beläget på 2:a våningen. Genomgående fina trägolv golv samt ytskikt. Modernt inrett helkaklat badrum med klinker. Stilrent kök med gott om förvarings- samt arbetsyta, utrustat med gasspis. Två sovrum varav ett generöst för dubbelsäng med praktisk klädkammare, Balkong från vardagsrummet i insynsskyddat österläge.

Beskrivning

HALL:
Hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring. Ljust målade väggar och ekparkettgolv. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM:
Vardagsrum med vackert parkettgolv i original, målade väggar. Fint ljusinsläpp från stora fönster och utgång till den härliga balkongen i öster.

SOVRUM 1:
Sovrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng, fönster mot lugn omgivning. klädkammare.

SOVRUM 2:
Lägenhetens andra sovrum disponeras idag som arbetsrum. Detta rum kan även användas som kontor eller extra gästrum. Ljusinsläpp från fönster, ljusa väggar och ekparkettgolv. Vacker takdekoration.

BADRUM:
Badrum med helkaklade vita väggar, blått klinkers på golvet. Utrustning: Dusch, tvättställ och wc, tvättmaskin samt väggskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar 4197983_1-30-4_2D_print 4197983_1-31-4_3D_print Årsredovisning 2014 BRF Timmerhuggaren 1-3 Stadgar BRF Timmerhuggaren 1-3 Sågverksgatan 96 Energideklaration_54422

Länkar

D-Furnish

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.8%.

Församling

Vantör.

Storlek

Boarea 61 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

13

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
Våningsplan 1.
Hiss finns ej.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Timmerhuggaren 1-3
Organisationsnummer: 769609-6002
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 13
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Brf Timmerhuggaren 1-3 består av tre funkishus med sammanlagt 64 lägenheter varav 59 bostadsrätter och 5 hyresrätter samt 13 garage. Föreningen är belägen på Sågverksgatan 94-110 i natursköna Stureby. Kommunikationerna är goda, 3 min gångväg till buss 144 som går till Gullmarsplan och Älvsjö, 10 min gångväg till tunnelbanans gröna linje. En liten servicebutik finns i kvarteret och bara ett stenkast bort hittar du Östberga centrum med Konsum, restaurang, videobutik m.m.

Energideklaration

Energiförbrukning: 191 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 4 260 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Driftskostnaden är en uppskattning och beror på många olika faktorer såsom antal i hushållet och individuell användning. Uppgiven kostnad kan därför komma att avvika.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.02255 %
Andel av årsavgiften: 2.20000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy