Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Råcksta gårdsväg 21, Vällingby Parkstad, Vällingby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
100 kvm
Avgift
5 596 SEK / mån
Rum
5 rum

Ansvarig mäklare

Benny Letfors
Ansvarig mäklare Benny Letfors

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

STOR 5:A MED TILLTALANDE PLANLÖSNING OCH HÖG STANDARD

I detta trevliga hus från 2011 finner ni denna underbara och välplanerade 5:a om ca 100 m². Lägenheten har ett fritt och ogenerat läge ut mot fantastisk grönska. Genomgående hög standard och tilltalande planlösning med 4 rymliga sovrum och vardagsrum. Stilfullt och välutrustat kök med vita luckor. Fräscht helkaklat badrum med Tvättmaskin och torktumlare samt en mindre gäst-wc. Härlig balkong med fri utsikt över grönska och skog. Bostaden erbjuder gott om förvaring samt en klädkammare. Två hissar i huset. Ca 300 m till Råcksta T-bana. Promenadavstånd till Nälstabadet, Grimsta naturreservat med motionsspår, badplatser, minigolf och fiske. Samt gångavstånd till Vällingby City och dess utbud av butiker, restauranger, caféer m.m.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.78%.

Församling

Vällingby.

Storlek

Boarea 100 kvm.

Rum

5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

31401

Våning / hiss

Våning 4 av 0.
Våningsplan 4.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Harsprånget
Organisationsnummer: 769623-1773
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 31401
Antal lägenheter: 77
Antal lokaler: 0

Brf Harsprånget är 12 våningar och 77 lägenheter. Det finns ett styrelserum som medlemmar kan använda.

Det finns en övernattningslägenhet med 4 bäddar som man kan boka för en liten penning.

Huset har två hissar, en mindre som går från våning 0 till 12 och en stor som går från våning -1 till 13.

Till varje lägenhet hör ett förråd på vind eller i källare. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd. Förrådsvåningarna (-1 och 13) är låsta och nås endast med speciell nyckel.

I varje lägenhet finns tvättmaskin och torktumlare, det finns därför ingen gemensam tvättstuga.

I månadsavgiften ingår fjärrvärme och kallvatten. Varmvatten betalas efter förbrukning och kostar för närvarande 44 kronor per kubikmeter. Föreningen har även ett gruppavtal med Telia om Telia TriplePlay, som redovisas separat på avin för månadsavgiften. Även om medlem väljer annan leverantör betalar hen för TriplePlay under avtalstiden. Stadsnätet finns i fastigheten men inte indraget i lägenheterna.

Föreningen har parkeringsplatser på och under ett parkeringsdäck samt utanför porten (dessa sista är främst reserverade för människor med handikappstillstånd eller särskilda behov).

Totalt har Brf Harsprånget 52 parkeringsplatser varav 3 av parkeringsplatserna är handikapplatser. P-platser går att hyra till en månadshyra av 500 kronor på övre däcket (utomhus) och för 550 kronor i garaget (inomhus).. För närvarande är det kö till både garage och parkeringsplatser.

Alternativa möjligheter för parkering:
Bergrumsgaraget vid Råcksta gårdsväg 19 är nyrenoverat och modernt! Laddplatser för elbilar finns också att hyra.
Hyran 1000 kr/mån gäller en standardplats för bil och är inkl. moms.

Föreningens ekonomi

God ekonomi.

Föreningens renoveringar

Inga planerade renoveringar.

Energideklaration

Energiklass: C
Energiförbrukning: 70 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 5 596 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg på 220kr/mån för bredband är inkluderad i månadsavgiften.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
Obligatoriskt tillägg på 220kr/mån för bredband är inkluderad i månadsavgiften.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.69000 %
Andel av årsavgiften: 1.69027 %
Pantsättningsavgift: 445 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy