Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blekegatan 1, 3tr, Liljeholmskajen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
89 kvm
Avgift
3 848 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Andreas Koskinas.
Ansvarig mäklare Andreas Koskinas.

Generös 3:a med två stora balkonger och fönster i fyra väderstreck. Möjlig 4:a. Mycket låg avgift.

Varmt välkomna till denna generösa och ypperligt planerade gavel 3:a. Här erbjuds rejäla fönsterpartier i fyra väderstreck samt två stora balkonger.
Trivsam och lugnt belägen med en fin, spännande planlösning som enkelt kan byggas om till en 4:a. Se alternativ planlösning.
Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen.
Köket är väl disponerat och fullt utrustat med gott om förvaring och bra arbetsytor. Matplatsen invid fönstret rymmer ledigt 6-8 personer. Ett härligt kök som gör det till ett nöje att bjuda hem gäster på middag.

Vardagsrummet har gott om plats för en större soffgrupp och bord samt annan inredning. Vardagsrummets stora fönsterpartier släpper in gott om ljus och härifrån når du ut till den härliga balkongen. Inglasningen skapar ett mysigt uterum som tillåter umgänge från tidig vår till sen höst. Här skiner solen från eftermiddag till sen kväll.

Lägenhetens två rymliga sovrum ligger lugnt belägna mot föreningens innergård. Förvaring erbjuds i flertalet garderober.

Badrummet är stort och ligger i anslutning till hallen. Ett helkaklat och fräscht badrum med golvvärme, wc, badkar, och en praktisk tvättavdelning med tillhörande förvaring. Välkomnande och rymlig hall med plats för klädavhängning samt ytterligare förvaring i garderober.

Attraktivt belägen på Liljeholmskajen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, förskolor, restauranger, caféer, gym m.m. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Till Södermalm promenerar ni på ca 10 minuter.

Stor och stabil förening med mycket god ekonomi där föreningen genomfört avgiftssänkningar flera år i rad. I föreningen finns även en gästlägenhet. Hissen tar er bekvämt ned till varmluftsgaraget samt till ert stora förråd med separat ingång.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy