Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Aprikosgatan 17 C, Hässelby Strand, Hässelby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62 kvm
Avgift
3 576 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppfin lägenhet med en fantastisk uteplats i soligt och ogenerat läge

Välkommen till detta drömboende som bjuder på radhuskänsla. Lägenheten har en fantastisk uteplats i soligt läge med lummig grönska såsom buskar, blommor och gräs. Lägenheten har en tilltalande planlösning med ett stort och rymligta kök, vardagsrum med fönster i två väderstreck, sovrum som rymmer dubbelsäng och förvaring och ett helkaklat, fräscht badrum med badkar.

Beskrivning

Entréhall:
Stor och rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter och förvaringsutrymmen i flertalet garderober. På golvet ligger snygg ekparkett som sedan är genomgående in i resten av lägenheten.


Kök:
Snyggt och praktiskt kök med mycket arbetsyta, ett perfekt kök för den matlagningsglada. Köket har gott om förvaring i både över-och underskåp bakom vit skåpsinredning. Ovan arbetsbänken pryds väggen av svart kakel, resterande väggar är vita med en ljus randig fondtapet. Köket är tillräckligt stort för att rymma större matgrupp.


BADRUM:
Charmig och fräscht badrum i helkaklat utförande. Vitt kakel på väggarna och en blåkaklad fondvägg. På golvet ligger ljusblå klinker. Badrummet är försett med badkar på tassar, vägghängd WC, tvättställ, infälld spegel samt badrumsskåp.

VARDAGSRUM:
Ljust och luftigt vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönseter i två väderstreck. Väggarna pryds av ljusa, diskret mönstrade tapeter. Vardagsrummet rymmer större soffgrupp, tv-möbler samt förvaring. Från vardagsrummet når man ut till den fantastiska uteplatsen i soligt läge.


UTEPLATS:
Stor och härlig uteplats i soligt läge. Hela uteplatsen omgärdas av grönska i form av växter och buskar som bjuder på ett ogenerat läge. Delar av uteplatsen är försedd med trätrall, resten betstår av gräsmatta. På uteplatsen finns exempelvis: Tuja-buskar, syren, enbuskar, humle, rosenbuskar och flertalet olika blommor.

SOVRUM:
Mysigt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Fönstret i sovrummet vetter ut mot husets grönskande baksida. Här finns vita väggar med en randig fondtapet.

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 62 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

00324/1002

Föreningen

Föreningens namn: Brf Paradsängen
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00324/1002
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Paradsängen

Om föreningen
Föreningen består av 9 flerbostadshus med totalt 117 bostadsrätter, en av dessa är en gruppbostad. Marken är friköpt och ägs av föreningen. Ekonomisk förvaltare är Fastum. Överlåtelseavgiften är 1 163 kr och pantsättningsavgiften är 465 kr, dessa betalas av köparen. Det finns inga beslut om avgiftsändringar enligt ordförande 2019-04-02.

JM byggde föreningens hus 2002 och under senare år har de renoverat husens fasader då det förekommit problem med dessa. Arbetet är nu klart och bekostat av JM.

Besök gärna föreningens hemsida för mer info, www.fastumdirekt.se/416.

Parkering: Parkering
Föreningen har ca 20 p-platser med elstolpe som kostar ca 350 kr/månad. Det finns även 36 garageplatser under hus 17A-17C som kostar ca 700 kr/månad. Det är idag kö till samtliga platser. Gratis parkeringsmöjligheter finns på gatorna runt om i området.

TV och bredband: Föreningen har installerat fiberLAN via Telia som innefattar bredband, telefoni och tv. Möjlighet finns även att ansluta sig till ComHem.

Gemensamma utrymmen: De gemensamma tvättstugorna ligger i port 17A, 17C och 19B. Övernattningsrummet i port 17C kan hyras för ca 100 kr/natt. Där finns även ett litet bibliotek med böcker som medlemmar skänkt. Alla får fritt låna och placera ut nya i mån av plats.

Energideklaration

Energiförbrukning: 146 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 3 576 SEK / mån

Driftskostnad

317 SEK varav:
Försäkring: 167 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.7514 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy