Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lavettvägen 33, Rissne/Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
100.5 kvm
Avgift
5 529 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fräsch bostad med renoverade ytskikt och UTHYRNINGSDEL!

Accepterat pris! Äntligen finns en stor och ljus bostad med uthyrningsdel tillgänglig. Här får man moderna lösningar, fina ytskikt och stora rum. Uthyrningsdelen skapar en bra möjlighet till en extra inkomst. Högt och soligt läge på bostadens balkong. Här är det bara att flytta in för att trivas som fisken i vattnet.

I Rissne så har man allt man kan önska sig med både natur och centrum i närheten. I Rissne Centrum finns både goda kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbana och olika bussar, även mataffärer och restauranger. För den som värdesätter naturen så finns det motionsspår i närheten och även Igelbäckens naturreservat för stillsamma promenader.

Beskrivning

Hall
Välkommen till denna stora och ljusa bostad med populär uthyrningsdel. Här i hallen finns det gott om plats för avhängning och förvaring. Även en dörr till bostadens uthyrningsdel finns på plats. Ljust golv och vita väggar som är återkommande i hela bostaden.

Badrum
Rymligt helkaklat badrum med gott om plats för förvaring. Tegelfärgat klinkergolv och vita väggar. Lyxigt badkar finns på plats. De svarta badrumsskåpen ger en modern touch. Fönster som bidrar med härligt ljusinsläpp. Svarta klisterlappar som ger en modern touch.

Vardagsrum/Kök
Modernplanlösning mellan kök och vardagsrum som avskärmas snyggt med en bardisk. I vardagsrummet så finns det gott om plats för stora soffmöbler, mediamöbler och matgrupp för den som önskar. Tack vare fönster i två väderstreck så har man ett trivsamt ljusflöde genom hela rummet. De vita väggarna och ljusa golvet hjälper till att skapa en underbarkänsla.
Det moderna köket är fullutrustat och renoverat. Med smarta lösningar och snygga materialval har man skapat en modern klassiker med svarta, rostfria och vita ytor. Kyl/Frys med inbyggd ismaskin, fritös, spishäll, inbyggd ugn, micro och diskmaskin finns installerat. Snyggt klinker vid diskhon. Gott om förvaringsmöjligheter i över och underskåp.

Sovrum
Stort och ljust sovrum. Ordentligt tilltaget med plats för dubbelsäng om så önskas. På plats står svarta garderober för bra förvaring. Bra fönsterparti som släpper in bra med ljus. Vita väggar och ljusa golvet finns även här.

Sovrum
Även här får man ett ljust och stort sovrum. Vita väggar och ljust golv. Även här har man möjlighet till dubbelsäng, arbetsplats och garderobsförvaring. Härifrån når man även bostadens stora klädkammare.

UTHYRNINGSDEL
Praktisk uthyrningsdel med egen ingång och eget badrum. Här har man ett stort extra rum eller en bra extra inkomst om man så önskar. I rummet så finns det idag dubbelsäng och stora garderober. Om man önskar hyra ut så kan man laga enklare mat, ha matplats och mindre säng på plats. Helkaklat badrum med wc, handfat och stor duschkabin.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2016 Energideklaration Stadgar BRF Stadgar.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Lavetten Örnen Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.94%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 100.5 kvm.

Rum

4 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

73-62-1-301

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Våningsplan 3 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1983
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lavetten Örnen
Organisationsnummer: 769616-5856
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 73-62-1-301
Antal lägenheter: 155
Antal lokaler: 3

Brf Lavetten Örnen bildades 2007 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 155 lägenheter och 3 lokaler varav ca 137 st i dagsläget är upplåtna med bostadsrätt och ca 18 st är hyresrätter. Föreningens hus är belägna på två gårdar med adresserna Lavettvägen 31-35 samt 41-45.

Parkering: I föreningen finns fyra olika parkeringsmöjligheter:
1. Utomhusparkering på gatan på förhyrd plats, kostnad ca 400 kr/mån.
2. Garage, kostnad ca 550 kr/mån, lediga platser finns.
3. Del av garage i samfällighet, kostnad ca 600 kr/mån.
4. Sundbybergs boendeparkeringskort som ger dig möjlighet att stå på kommunens platser, ca 300 kr/mån.

TV och bredband: Kabel-TV via Comhem. Bredband via Comhem alt. Sundbybergs stadsnät (fiber). Kostnad för dessa läggs på som ett obligatoriskt tillägg på avgiften.

Gemensamma utrymmen: Det finns cykel- och barnvagnsförråd.

I föreningen finns två tvättstugor (port 35 och 45), en samlingslokal och övernattningslokal för föreningens medlemmar.

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen.

Föreningens renoveringar

GJORDA RENOVERINGAR enl. föreningen:
2017 OVK besiktning
2017 Utebelysning utbytt
2014 Stamspolning

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Föreningen ser just nu över ventilationen i fastigheten och kommer göra åtgärder som behövs framåt.

Energideklaration

Energiförbrukning: 129 /per kvm (atemp) och år

TV

Kabel-TV via Comhem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet

Bredband via Comhem alt. Sundbybergs stadsnät (fiber). Anslutningsavgift för bredband på 40 kr ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 529 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

700 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.90815 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

GJORDA RENOVERINGAR enl. föreningen:
2014 Stamspolning

KOMMANDE RENOVERINGAR enl. föreningen:
I sommar kommer utebelysningen bytas ut till bättre och mer energieffektiva aternativ. Föreningen planerar att byta ut hissar, göra en ventilationsförbättring samt upprusta lekplatserna på innergården. När detta kommer ske är dock inte bestämt än.

Uteplats

Balkong, läge sydväst.

Bilplats

I föreningen finns tre olika parkeringsmöjligheter:
1. Utomhusparkering på gatan, kostnad 350 kr/mån.
2. Garage, kostnad 550 kr/mån, lediga platser finns.
3. Del av garage i samfällighet, kostnad 600 kr/mån.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett källarförråd. Det finns även cykel- och barnvagnsförråd.

I föreningen finns tvättstuga, samlingslokal och övernattningslokal för föreningens medlemmar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy