Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Turkosgatan, Tynnered, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77.8 kvm
Avgift
4 311 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

NÄRA ALLT

TOPPENTREA Fräscht renoverat kök fån Ballingslöv och en härlig inglasad balkong i soligt västerläge. Lugnt och omtyckt område nära Frölunda Torg mm.

Beskrivning

Välkommen till en bra planerad lägenhet.

Hallen har tapetserade väggar och stilrent askparkettgolv. Här finns plats för förvaring i tre garderober med överskåp.

Rakt fram i hallen har ni badrummet. Här finns badkar, ny toalett och nytt handfat. Kaklade/målade väggar i vitt och klinkergolv. Det finns även ett fönster som ger ljusinsläpp.

Bredvid badrummet finner ni sovrum 1 med ett lugnt läge mot innergården och en trevlig utsikt över området. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Köket är smakfullt renoverat 2010 med vit inredning från Ballingslöv. Ljusgrått kakel, granitgrå laminatarbetsbänk, vitmålade väggar och askparkettgolv. Köksutrustningen består av kyl, frys, spis och diskmaskin.

Matplatsen är stor, rymlig och belägen vid fönstren med en härlig utsikt mot den grönskande innegården. Här finns gott om plats för flera middagsgäster. Vid matplatsen finns en vacker vitmålad träpanel som ger ett en trivsam känsla.

Vardagsrummet är ett rymligt rum med gott om plats. Här är det ljust tapetserade väggar och ett vackert fiskbensmönstrat parkettgolv. Från det här rummet har ni utgång till den inglasade balkongen i västerläge. Här kan ni sitta och njuta av solen under sköna sommarkvällar.

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 33.69%.

Församling

Tynnered.

Storlek

Boarea 77.8 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

280

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Våningsplan 2 av 3.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Tynnered
Organisationsnummer: 757200-8972
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 280
Antal lägenheter: 362
Antal lokaler: 6

En mycket välskött HSB-förening med god ekonomi. Det finns totalt 362 lgh i föreningen fördelade på 11 bostadshus. Det finns två samlingslokaler, för 50 respektive 60 personer att hyra för 300 kr. Gästlägenhet går att hyra för 200kr/dygn på Turkosgatan 35. Det finns också träningslokal som man får nyttja för 300 kr/år. Festlokal går att hyra för 300 kr/tillfälle. Expeditionen ligger på Turkosg 36, de har öppet mellan 18.00 - 19.00 helgfria måndagar.

Parkering: P-plats ingår i månadsavgiften.

TV och bredband: Bredband ingår, 100/10 Mbit Telia, inkl router för WiFi.

Gemensamma utrymmen: Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Föreningens renoveringar

Föreningen har bytt ut entréer och installerat portlås, samt installerat säkerhetsdörrar. Relining avslutad under 2013. Nyligen har ventilationssystemet setts över och radonmätningar gjorts med godkända resultat. Diverse renoveringar utomhus som belysning, sandlådor har också genomförts. Inga stora projekt är inplanerade de närmaste åren.

Månadsavgift

Avgift: 4 311 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.27555 %
Andel av årsavgiften: 0.27555 %
Pantsättningsavgift: 448 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare
Reparationsfond: 5 300 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad balkong, läge väster.

Bilplats

p-plats ingår i månadsavgiften/hyran.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, cykelförråd, festlokal, källarförråd, samlingslokal, träningslokal och tvättstuga med torkrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy