Länk kopierad!

Visningar

sön 19 jan 11:00 - 11:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 375 000 SEK / Utgångspris
Adress
Finningevägen 7B, Ulvhäll, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
4 618 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor 3:a!

Rymlig och fräsch 3:a med flera charmiga egenskaper! Gavellägenhet, möblerbar balkong i västerläge och sovrum med fransk balkong. Stor entréhall med kapprum och klädkammare. Promenadavstånd till centrala Strängnäs, resecentrum och Nabbviken. Stabil förening med trevlig innergård i fritt läge. Lägenheten nås via halvtrappa. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Entréhall
Mycket stor entréhall med delvis klinkergolv samt parkettgolv. Entréhallen sammanbinder vardagsrum, sovrum och kök. Inre hall med hatthylla samt praktisk klädkammare.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med stor möblerbar balkong i västerläge. Parkettgolv kombinerat med ljusa mönstrade tapeter. Rummet går utmärkt att möblera med både matgrupp och soffgrupp. Fönster vetter ut mot söder.

Sovrum
Sovrum 1 nås via entréhallen och inre hall. Sovrummet erbjuder fransk balkong i söderläge och parkettgolv. Plats finns för separat garderob. Rummet är möblerat med dubbelsäng och bokhylla.
Sovrum 2 är möjligt att nyttja antingen som sovrum, hemmakontor eller liknande. Rummet har två inbyggda garderober men det är även möjligt att möblera med separat garderob. Fönster mot väster.

Kök
Yteffektivt kök med bra arbetsytor och förvaring. Laminatgolv och köksluckor i ljus faner. Möblerat med matplats invid fönster. Skafferi och städskåp. Utrustning: Spis med tillhörande spisfläkt. Diskmaskin, Kyl/Frys.

Duschrum
Duschrum med kakel i ljusblå nyans samt våtrumsmatta. Fönster mot väster. Utrustning: wc, handfat, dusch, förvaringsskåp.

Renoveringar:
2018: Målning tak och tapetsering av hela lägenheten.

Övrigt

Vindsförråd och källarförråd.

Dokument (pdf)

Planritningar ÅrsredovisningFinningeslätt2018.pdf EnergideklarationFinningeslätt.pdf Stadgar BRF Finningeslätt.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.77%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 80 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

10002

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Lägenheten nås via en halvtrappa.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Finningeslätt
Organisationsnummer: 719500-0190
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 10002
Antal lägenheter: 17
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen bildades 1955.

TV och bredband: Fiber

Gemensamma utrymmen: Gemensam tvättstuga. Tork - och mangelrum.
Cykelrum.

Föreningens renoveringar

1992/93 Fasad / Fönster / Balkong / Stambyte
2006: Tvättstuga
2014 : Säkerhetsdörr

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 618 SEK / mån

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 7.59010 %
Andel av årsavgiften: 7.59000 %

Uteplats

Stor möblerbar balkong i västerläge belägen på husets gavel.
Härlig gemensam innergård med grillplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy