Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lavettvägen 41, 2 tr, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66.9 kvm
Avgift
3 687 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor och ljus 2:a

Varmt välkomna till Lavettvägen 41 och denna stora 2:a som renoverats på ett mycket fint sätt. Genomgående i hela bostaden är trägolv och ljusa väggar. Dessutom är köket helt nytt! Bättre än såhär blir det inte.

In genom säkerhetsdörren når ni en stor hall med bra avhängningsmöjligheter. På golvet ligger praktisk klinker i fin ljus kulör. Vidare når ni bostadens kök som är nyrenoverat på ett mycket smakfullt sätt i vita och gråa kulörer. I detta kök trivs man! När ni gått förbi köket når ni bostadens fantastiska vardagsrum med stora hörnfönster i högt läge. Här har ni utgång till bostadens balkong som omges av grönska och där ni kan avnjuta morgon och dagssol. Sovrummet i bostaden erbjuder även detta fina hörnfönster och bra förvaring via en separat klädkammare.

Brf Lavetten Örnen är en bra förening belägen några få minuters promenad från Rissne centrum med ypperliga kommunikationer (tunnelbana blå linje och bussar). Här bor ni i en lugn förening med två trevliga innergårdar där grannar kan mötas. Föreningens gårdar är fulla av grönska sommartid och det syns väl från denna bostad, som omringas av grönska och ljus.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och privatvisning!

Beskrivning

HALL
Denna rymliga hall har ett fint stengolv i en ljus nyans. Väggarna täcks av en tapet med ljust blommönster. Här finns en hatthylla för avhängning av kläder samt utrymme för fler förvaringsmöbler om man önskar. Från hallen når du bostadens badrum och klädkammaren. Ytterdörren är en säkerhetsdörr. Längre in i hallen pryds golvet av trägolv som är genomgående i hela bostaden.

BADRUM
Stort badrum i originalskick men som tagits hand om på ett mycket fint sätt, där bland annat WC är utbytt. Väggarna har vitt kakel och golvet utgörs av en gul plastmatta. Utrustningen består av WC, handfat med förvaringsskåp, spegelskåp, badkar, tvättlina samt skötbord.

KÖK
Detta renoverade kök (Marbodal) har bra arbetsytor på en bänk i grå kulörl och gott om förvaring i de många vita skåpen. Väggen ovanför bänkskivan är täckt av vitt kakel och resterande väggpartier är vitmålade. Maskinell utrustning består av kyl och frys i full höjd, spis, ugn och fläkt. Från det stora fönstret har du en fin utsikt över träd. I köket ryms ett rejält bord för 6-8 personer. Vägg i vägg ligger vardagsrummet.

VARDAGSRUM
I detta ljusa rum har du ett stort burspråksliknande fönsterparti med fin utsikt. Väggarna är tapetserade i en gräddvit nyans och golvet är av ekparkett. Här får du plats med en stor soffgrupp med soffbord och tvmöbel. Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen som är belägen i sydost läge, med förmiddags och dagssol.

SOVRUM
Här har du ett lugnt och skönt sovrum med mycket utrymme. Du får plats med en fullstor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt övrigt möblemang. Det finns ett liknande stort fönsterparti som i vardagsrummet som släpper in ett behagligt ljus. Väggarna har samma gräddvita nyans som i vardagsrummet och golvet är av mörk parkett. Härifrån når du också den stora klädkammaren.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning-2017.pdf BRF Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Divisionen 3, Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 66.9 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

73-64-1-202

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1983
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lavetten Örnen
Organisationsnummer: 769616-5856
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 73-64-1-202
Antal lägenheter: 155
Antal lokaler: 3

Brf Lavetten Örnen bildades 2007 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 155 lägenheter och 3 lokaler varav ca 137 st i dagsläget är upplåtna med bostadsrätt och ca 18 st är hyresrätter. Föreningens hus är belägna på två gårdar med adresserna Lavettvägen 31-35 samt 41-45.

Parkering: I föreningen finns fyra olika parkeringsmöjligheter:
1. Utomhusparkering på gatan, kostnad 350 kr/mån.
2. Garage, kostnad 550 kr/mån, lediga platser finns.
3. Del av garage i samfällighet, kostnad 600 kr/mån.
4. Sundbybergs boendeparkeringskort som ger dig möjlighet att stå på kommunens platser, 300 kr/mån.

TV och bredband: Kabel-TV via Comhem. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Comhem alt. Sundbybergs stadsnät (fiber). Anslutningsavgift för bredband på 40 kr ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Det finns cykel- och barnvagnsförråd.

I föreningen finns två tvättstugor (port 35 och 45), en samlingslokal och övernattningslokal för föreningens medlemmar.

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen .

Föreningens renoveringar

GJORDA RENOVERINGAR enl. föreningen:
2017 OVK besiktning
2017 Utebelysning utbytt
2014 Stamspolning

Energideklaration

Energiförbrukning: 121 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 3 687 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV samt uppkopplingskostnad för fiber.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.63781 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

OMRÅDESBESKRIVNING
Rissne är ett mysigt område i Sundbyberg beläget med närhet till grönska och natur samtidigt som man har ett bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer. Vid Rissne torg finns matbutiker, restauranger, frisörsalonger, vårdcentral och tunnelbana. Strax intill finns även serviceutbud i form av McDonalds, Statoil, bilhandlare, Willys, Hornbach och Coop.

I hjärtat av Rissne finns den stora skolan Grönkulla som är en förskola till årskurs 9. I Rissne finns även ett flertal förskolor. Gymnasieskolorna IT-gymnasiet och Löfströms gymnasium ligger 5 min gångväg från Rissne tunnelbana. Vid dem kommer inom kort Internationella Engelska Skolan (IES) etablera sig, läs mer på https://sundbyberg.engelska.se/

För den som vill åt natur och parkliv är Rissne ett optimalt område med närhet till flera olika naturalternativ. Vill du avnjuta en picknik i solen är Rissneängarna populärt med dess stora ytor och plats för alla. Under sommarhalvåret pågår roliga event på ängarna och barnen kan leka i utebadet "Plaskis". Härifrån har du dessutom gångavstånd till Golfängarna där du kan avnjuta en fika på mysiga "Gröna Stugan" eller promenera den 5 km långa "Hälsans stig" tar dig runt de två vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön (som sedan når Scandinaviens största shoppingcenter, Mall of Scandinavia). För dig som vill åt skogsliv har du 15 min promenadavstånd till Ursviks motionsspår som går genom ett vackert naturreservat mellan Kista, Ursvik och Järvastaden i varierande sträckor.

För att ta dig till centrala Sundbyberg kan du använda dig av flertalet kommunikationer men också promenera eller cykla utan problem. Sundbyberg centrum är otroligt populärt och här finns ett stort utbud av restauranger, butiker och inte minst kommunikationer som smidigt tar dig till alla delar i Stockholm och även städer utanför. Sundbyberg är en perfekt stad för pendlare som väljer att bo i denna underbara stad men som jobbar på annan ort. Sundbyberg i sig är omgivet av grönskande ängar, sjöar och trevliga bällstaån. Längs bällstaån kan man promenera, cykla eller varför inte paddla kajak in till centrala Stockholm. I Sundbyberg finns något för alla!

Många förändringar och förbättringar kommer att ske i Rissne inom de närmaste åren. Fler bostäder planeras att byggas, Rissne kommer att anslutas till tvärbanan och centrum kommer upprustas. För mer och detaljerad information hänvisar vi till kommunens hemsida: www.sundbyberg.se

KOMMUNIKATIONER:
Rissne har ett otroligt bra utbud av kommunikationer.
- Tunnelbanan (Blå linje) tar dig in till T-centralen på ca 10 min.
- Den stora bussterminalen i centrum tar dig till flertalet anslutande destinationer såsom Spånga pendeltågstation, Universitet (T-bana Röd linje), Brommaplan (T-bana Grön linje), Sundbyberg (Tvärbana) m.m.
- Flertalet nattbussar går genom Rissne i olika riktningar.
- Flygbussarna till Bromma flygplats och Arlanda går från centrala Sundbyberg eller Kista som man enkelt tar sig till från Rissne.
- Tvärbanan kommer anslutas till Rissne via en ny gren, Kistagrenen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy