Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK
Adress
Gröndalsvägen 175, 3tr, Gröndal, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
83 kvm
Avgift
4 359 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Med bästa tänkbara läge mot Mälaren finner ni denna renoverade 3:a med solig, inglasad balkong.

Precis invid kajkanten finner ni denna renoverade och totalt insynsskyddade gavel-3:a. Från samtliga rum erbjuds en fantastisk sjöutsikt. Här kan ni njuta av den härliga Mälarvyn och se båtarna åka förbi. Lägenhetens balkong är inglasad och även härifrån erbjuds områdets finaste utsikt. Balkongen vetter mot sydväst och här har ni sol från förmiddag till sen kväll. Från balkongen ser ni även solnedgången året om.
Lägenheten är i fint skick med renoverade ytskikt, badrum samt kök. En rymlig, välplanerad och trivsam lägenhet.
Lägenheten nästintill tröskelfri med elektrisk dörröppnare, stor hiss i fastigheten och handikappsingång till huset.

I området erbjuds goda kommunikationer med buss 133 som går mellan Ekensberg och Liljeholmen. Det finns även en pendelbåt mellan Ekerö och Klara Mälarstrand som stannar precis nedan vid Kajen. Utöver detta finns möjlighet till sjötrafik med M/S Prins Carl Philip och andra Drottningholmsbåtar som angör vid Ekensberg på väg till och från kungafamiljens bostad.

I området finns flera förskolor, fritidshem samt Ekensbergsskolan för låg- och mellanstadie.
Här finns även en bra matbutik med stort urval av det mesta man kan tänkas önska sig.

Fina promenadstråk längs längs kajen samt Mörtviken och tillgång till badbrygga. I närheten finns även Ekensbergs Båtsällskap, Vintervikens trädgård/koloniområde, Winterviken och inte minst Rävudden med Vinterviksbadet.

Stor och stabil förening med god ekonomi. För mer info se föreningens hemsida.
https://www.ekensberg.org/medlem/

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Kv Ekensberg 2, Stockholm kommun, Skattesats 30.54%.

Församling

Hägersten.

Storlek

Boarea 83 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

99-2491-2-79-1

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Våningsplan 3.
Hiss finns.
Stor hiss med plats för barnvagnar.

Byggnad

Byggnadsår: 1982
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ekensbergs Udde
Organisationsnummer: 769615-4033
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 99-2491-2-79-1
Antal lägenheter: 133
Antal lokaler: 1

BRF Ekensbergs Udde äger fastigheten Ekensberg 2 (Stockholm) med adressen Gröndalsvägen 157 ? 183 i Stockholm och består av 124 bostadsrätter, 9 hyreslägenheter, 1 gästlägenhet samt 1 daghem. Fastigheterna förvärvades av AB Stockholmshem år 2008. Fastigheterna byggdes år 1982 och är uppförda efter Lars Brydes Arkitektkontors ritningar. Byggnaderna har ett enhetligt utseende med fasader i gult tegel och balkongfronter i gul korrugerad plåt. De 5 huskropparna som bildar kv. Ekensberg 2 invid Mälarens vatten och som tillhör BRF Ekensbergs Udde är belägna längst ut på det som en gång i tiden var Ekensbergs varv i Stockholm.
Föreningen har en mycket informativ hemsida. För mer info se https://www.ekensberg.org/medlem/

TV

TV och telefoni via internetanslutningen. Vill du beställa en TV- eller telefontjänst kontaktar du valfri leverantör i Ownit. Information om vilka leverantörer som finns att tillgå hittar man på www.ownit.se. I fastigheten finns det även möjlighet att ansluta sig till Com Hem.

Internet

Från och med 2014 är BRF Ekensbergs Udde anslutna till stadsnätets fiber (STOKAB) med en internetanslutning, 100 ? 100 mbps anslutning via i sitt bredbandsutag. För denna internetanslutning debiterar föreningen en obligatorisk avgift om 150:-/mån. Denna kostnad ingår i måndsavgiften.
Möjlighet finns att erhålla hastighet om 1000 mbps.

Månadsavgift

Avgift: 4 359 SEK / mån
Värme, vatten och bredband är inkluderad i månadsavgiften.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Värme, vatten och bredband är inkluderad i månadsavgiften.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Från vardagsrummet når ni ut till en rymlig och inglasad balkong med eftermiddag samt kvällssol. Balkongen har bästa tänkbara läge med fantastisk Mälarvy.

Bilplats

Föreningen har 18 avgiftsbelagda platser för gästparkering. Dessa är belägna vid vägen utanför nr 175 ? 181. Parkeringsövervakningen utförs av QPark.

Parkeringsgarage finns i grannföreningarna, Gröndalsvägen 160-162 (Stapelbädden 5) och Gröndalsvägen 200 (Stapelbädden 7). Vid intresse av att hyra plats i parkeringsgaragen kontaktas respektive förening.

Övriga utrymmen

I föreningen finns även tillgång till cykelrum, barnvagnsrum, grovsopprum med källsortering, skyddsrum samt två tvättstugor varav den närmaste i port 179. Det finns även en gästlägenhet med plats för fyra personer. Mellan fastigheterna finns fina, välskötta och grönskande innergårdar med lekplatser, sittgrupper och grillmöjligheter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy