Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 400 000 SEK
Adress
Mosaikgränd 29, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
111 kvm
Avgift
7 256 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Etagelägenhet med radhuskänsla!

Denna bostad är REDO för försäljning och kommer snart, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen till denna rymliga och mycket trevliga lägenhet intill Strandtorget. Söker man en bostad utöver det vanliga och vågar ställa lite krav på sitt boende så finns tillfället här och nu!

- Möjlig 5 rok tack vare installerat takfönster
- Genomgående ekparkett
- Fräscha ytskikt i alla rum
- Underbar terrass

Välkomnande entré med eget trapphus och högt i tak samt stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. I det första våningsplanet är de sociala utrymmena med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Ett ljus fint sovrum samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. I det övre planet finns två rymliga sovrum, en möblerbar hall, wc med dusch samt ett väl tilltaget förråd som även går att använda som sovrum!

Intill bostaden på Tyresö Strandtorg finner vi Strandskolan, frisörsalonger, café, matbutik, klädbutik och bibliotek.
Några få minuter från bostaden avgår under pendlingstider direktbussar som tar dig till Stockholm C på ca 25 minuter.
I omnejd finns skärgårdsmiljö, båtklubb, vackra Tyresö Slott, Alby friluftsreservat och naturområden. Längre ut på Tyresö finner vi Trinntorps ångbåtsbrygga varifrån du tar dig ut i Stockholms skärgård. Detta är ett perfekt hem för dig som söker ett inflyttningsklart boende nära natur, skärgådsmiljö, skolor och förskolor.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och för att inte missa eventuella förhandsvisningar.

VÄLKOMMEN HEM!

Beskrivning

Övrigt

Tyresö Strand är ett mycket populärt område i Tyresö. Här har man närhet till ett rikt friluftsliv med såväl strövområden som bad i härlig skärgårdsmiljö. Alby friluftsgård är ett omtyckt utflyktsmål oavsett om man föredrar skidåkning och långfärdsskridskor på vintern eller bad och jogging på sommaren. Eller varför inte en utflykt hit på våren när lammen finns på Albygård. Ett härligt inslag i en lantlig miljö och ändå är vi så nära Stockholms City och dess puls.

I Tyresö Strand finns två skolor från förskoleklass till årkurs 9, samt ytterligare en skola på Brevik, förskoleklass till årskurs 5, här finns även ett flertal förskolor både i kommunal och privat regi.

Vid Strandtorget finns en välsorterad livsmedelsbutik, biblioteksfilial, frisörsalonger, restauranger och dessutom ett välbesökt och mysigt café med heminredning. Från Strandtorget finns bra kommunala kommunikationer dels går direktbussar till både Gullmarsplan och Stockholm C samt bussar till Tyresö Centrum.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Pastellen 2018.pdf Stadgar Pastellen 2016 _2_.pdf 317479-deklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.49%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 111 kvm.

Rum

4 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

17

Våning / hiss

Etagelägenhet.

Föreningen

Föreningens namn: Pastellen
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 17
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 6

Föreningen bildades 2001, inflyttningsklart 2003.

Till p-platser är det separat kö. Garage finns att hyra för ca 500 kronor/månad. Parkeringsplats och Carport finns att hyra för ca 300 kronor/månad. En tvättstuga finns i området.

Föreningens bostäder finns i de höga husen som kantar Tyresö Strandtorg samt de låga husen bakom torget som är byggda runt mysiga innergårdar.
I området finns det flertalet skolor, Strandskolan och Tyresö skola såväl som förskolan Strandpärlan. Restauranger och caféer, frisörsalonger och små butiker samt dagligvaru handel. På trygga promenad och cykelavstånd finns även natursköna Tyresö slott och Notholmen, underbar skärgårdsmiljö och Alby friluftsgård.

Månadsavgift

Avgift: 7 256 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.87402 %
Andel av årsavgiften: 1.87402 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Terrass

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy