Länk kopierad!

Visningar

sön 31 maj 12:00 - 12:45
Anmäl er gärna för bästa service, varmt välkommen på visning!
mån 1 jun 18:00 - 18:30
Anmäl er gärna för bästa service, varmt välkommen på visning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK / bud
Adress
Furuvägen 23, Tulemarken/Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
61.5 kvm
Avgift
3 682 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerat boende med öppen spis och sittbart kök

Varmt välkommen till denna charmiga och fräscha bostad med öppen spis centralt belägen i Sundbyberg. Här bor du i ett lugnt område enbart en kort promenad från Sundbyberg C och direkt närhet till Tuletorget. Bostaden har en inbjudande planlösning med ett modernt och sittbart kök och ett stort vardagsrum. Vardagsrummet med öppen spis ger plats för både sällskapsdel samt matplats i invid fönster och från vardagsrummet når du den härliga balkongen. Köket är ljust med rostfria detaljer och erbjuder gott om förvaring och goda arbetsytor. Bostadens stora sovrum har plats för såväl dubbelsäng som förvaring. Bra förvaring i klädkammare som nås från hallen. Badrummet är stilrent med WC och badkar.

Välkommen hem till Tulemarken i centrala Sundbyberg - en småstad i storstaden som får alla att trivas. Här bor du i ett attraktivt område med stadspuls och alla dess bekvämligheter, men även närhet till natur och avkoppling. Området erbjuder ett bra utbud av populära restauranger, mysiga caféer, barer och mataffärer i både Sundbyberg C och vid moderna Tuletorget samt Solna Businesspark en kortare promenad bort. För den shoppingsugne finns förutom Sturegatans charmiga butiker även Signalfabriken och på gångavstånd Mall of Scandinavia rika utbud. I Sundbyberg finns härliga promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön samt längs mysiga Bällstaån, med fantastiska och lummiga omgivningar samt grönområdena Tornparken och Marabouparken. Förutom vacker natur erbjuds även flertalet omtyckta löparspår och slingor i Ursviks motionsområde. Andra träningsanläggningar som gym, ridhall samt simhall med idrottsplats finns tillgängligt. Mycket goda kommunikationer med både bussar, tvärbana, och T-bana (Sundbyberg C) samt pendeltåg (Sundbyberg C) på någon minuts promenadavstånd. Cykelavstånd till både Vasastan, Kungsholmen och Bromma samt närhet fina strövområden och motionsspår vid Lötsjön/Råstasjön samt Hagaparken, en kortare promenad bort.

Beskrivning

- Välkomnande hall som leder in mot vardagsrummet och till köket. Här finns naturlig avhängning samt bra förvaring i garderober och klädkammare.

- Köket erbjuder mycket gott om arbetsyta samt förvaring och möjlighet till matplats invid fönster. Den mörka bänkskivan bryter snyggt mot den ljusa exteriören på skåpsluckorna och de rostfria detaljerna. Utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn och kyl/frys.

- Bostadens stora vardagsrum har en hög mysfaktor där den öppna spisen ger ett harmoniskt intryck! Rummets harmoni förstärks med ett bra ljusflöde från fönsterpartiet med utgång till balkongen. Här finns gott om plats för såväl sällskapsdel som matplats/arbetsplats.

- Det stora sovrummet har gott om förvaring i garderobväggen. Rummet ger plats för såväl den stora sängen med sängbord som en mysig läshörna eller byrå.

- Fräscht badrum inrett i ljusa material. Badrummet är utrustat med WC, badrumsskåp, handfat, badkar och handdukshängare.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF Årsredovisning 2018

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.23%.

Storlek

Boarea 61.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och kontrollerad med bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

10104/4410-1-104

Våning / hiss

Våning 1 av 6.
Hiss finns.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Fågelhusen
Organisationsnummer: 769612-6825
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 10104/4410-1-104
Antal lägenheter: 130
Antal lokaler: 2

Föreningen bildades 2005 men förvärvade fastigheterna först i oktober 2010.
I föreningen finns fortfarande 14 st hyresrätter som är en bra "dold" tillgång.

Parkering: Det finns 10 stycken parkeringsplatser och 2 garageplatser i föreningens ägo. Garageplatserna är för närvarande uthyrda och parkeringsplatserna är tillgängliga för alla föreningens medlemmar enligt först-till-kvarn principen.
Boendeparkering i området. Tillstånd sökes hos Sundbybergs kommun. Mer information finns på www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/trafik-gator-parkering/parkera/boendeparkering

TV och bredband: Basutbud TV via ComHem ingår i avgiften. Fastigheterna är anslutna till Sundbybergs Stadsnät som står för infrastrukturen. Varje medlem kan sen själv välja mellan ett stort antal leverantörer.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har gemensamma utrymmen i form av cykelförråd, barnvagnsförråd, tvättstugor och en möteslokal.

Föreningens ekonomi

Föreningen har ej beslutat om några avgiftsändringar per 2020-05-19.

Observera att föreningens ekonomi och avgiftsförändringar är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få ytterligare information.

Föreningens renoveringar

Föreningen planerar en injustering av värmesystemet.
**********
2019 Renovering av stentrappa vid Stenbrottsgatan 5, våtutrymmen i verksamhetslokal på Stenbrottsgatan 1 samt brandskyddskontroll av alla öppna eldstäder, obligatoriskt vart 6:e år
2018 Ommålning av samtliga trapphus, Byte av undercentral
2017-2018 Ventilationssystem genomgånget
2017 Byte till LED-belysning i samtliga trapphus
2016-2017 Omläggning tak samtliga hus
2014 Reparation och målning av fönster utvändigt
2011 Renovering av samtliga tvättstugor
2003 Byte av radiatorer, Fönster- och fasadrenovering nytt fönsterglas
2001-2003 Under dessa år så gjordes stambyte i alla bostäder.
1995/1996 Byte av elinstallation
1995/1996 Hissrenovering
1994 Stambyte

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 3 682 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

560 SEK varav:
Försäkring: 260 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Uppgifterna kommer från säljaren och kan komma att variera över tid.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.0081 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy