Visningar

sön 22 jul 11:00 - 12:30
Pris
1 295 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Furutorpsgatan 38, Södercity, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
3 081 SEK / mån
Rum
3 rum

3:a om 78 kvm med låg avgift! Högt i tak med fina stuckaturer samt balkong med sundsglimt.

Välkomna till Furutorpsgatan 38 & denna trerumslägenhet om 78 kvm med låg avgift! Här erbjuds en rymlig bostad med högt i tak, charmiga detaljer samt stora fönsterpartier som ger maximalt ljusinsläpp. Bostaden är bra planerad med två luftiga sovrum, vitt tidlöst kök med plats för matbord för 4-6personer, samt ett helkaklat badrum. Vidare har vi vardagsrummet som erbjuder goda möjligheter för sociala tillställningar och härifrån når vi dessutom balkongen som ligger i nordvästläge.

Detta är en liten & välskött förening med kanonläge för den som vill bo nära stadens puls. Här bor ni ett stenkast från Furutorpsparken, Campus, centrum samt Söder-City som erbjuder ett stort utbud av mataffärer, shopping, service och kollektivtrafik.

Välkommen på visning med Alexander!

Beskrivning

HALL/ENTRÉ
Stor och rymlig hall med avhängning direkt till Höger om ytterdörren. Ljust parkettgolv samt vita väggar.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med charmiga detaljer såsom stuckaturer och takrosett samt stora fönster och bra ljusinsläpp. Här ryms såväl en soffgrupp som övrig möblering. Ljust parkettgolv samt vita väggar.

KÖK
Vitt tidlöst kök med matchande grå bänkskiva samt snyggt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: induktionshäll, ugn, kyl/frys, köksfläkt och diskmaskin. Här finns dessutom plats för ett större matbord för ca. 6 personer.

BADRUM
Mörkgrå klinker på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med: kommod med underskåp, spegelskåp, wc och duschhörna.

SOVRUM 1
Stort och rymligt sovrum med fint ljusinsläpp. Här finns goda förvaringsmöjligheter. Vita väggar och ljust parkettgolv.

SOVRUM 2
Rummet är lite mindre än det första sovrummet men erbjuder lika fint ljusinsläpp samt goda förvaringsmöjligheter. Vita väggar och ljust parkettgolv.

BALKONG
Nordväst-läge med sundsutsikt.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Amerika Södra 16 Årsredovisning 2016 Brf Amerika Söder 16 Energideklaration Brf Amerika Söder 16

Bostadsfakta

Kommun

Amerika södra 16, Helsingborg kommun, Helsingborgs Gustav Adolf församling. Skattesats 32.17%.

Storlek

Boarea 78 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1201

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Våningsplan 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1930
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Bostadsrättsföreningen Amerika Södra 16
Organisationsnummer: 769613-8218
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1201
Antal lägenheter: 6
Antal lokaler: 2

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 3 081 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Driftskostnad

275 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 125 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 19.64740 %
Andel av årsavgiften: 19.64740 %
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong i nordväst-läge. Tillgång till gemensam innergård.

Bilplats

Regelriktig parkering i området. Möjlighet att hyra p-plats/garage från närliggande föreningar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter