Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rud Ängen 904, Rud, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
108.1 kvm
Avgift
3 175 SEK / mån
Rum
4 rum

BOSTADSRÄTTSVILLA I ETT PLAN OCH TOPPSKICK MED DUBBELGARAGE PÅ EFTERTRAKTADE RUD ÄNGEN

Varmt välkomna till populära bostadsrättsområdet Rud Ängen och denna fantastiska bostad i ett idylliskt läge intill Vänerns vatten. Här finns alla fördelar med att bo i villa, fast du slipper tänka på det utvändiga underhållet. Det är föreningen som ansvarar för reparation och underhåll av huset exempelvis tak, fasad, fönster etc. Avgift till bostadsrättsföreningen tillkommer om 3 175 kronor/månaden vilken avser underhåll, föreningens lån samt sopsortering. Ni slipper även dyra kostnader för lagfart, pantbrev samt fastighetsavgift. I föreningen finns 24 bostadsrätter, lekplats, grönytor och klippbad med badbrygga nere vid vattnet.

Här finner ni ett välplanerat hus om 108 m² i toppskick. Bostaden består av en rymlig och välkomnande hall, en gästtoalett, ett helkaklat badrum med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Ett stilrent Marbodalkök med fullstor kyl och frys och bra förvaring i både över- och underskåp samt spis och diskmaskin. Samtliga vitvaror är av märket Siemens och i rostfritt. Vidare finns ett stort och ljust vardagsrum med ett ekparkettgolv och målade väggar. Utgång till husets stora altan i ett soligt läge. Vidare finns tre sovrum i bra storlek samt en klädkammare. Huset värms upp via en frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. Fiber finns indraget. Grusad gårdsuppfart med dubbelgarage samt bakomliggande förråd.

Rud Ängen ligger naturskönt på Hammarös södra delar med gångavstånd till kommunal badplats och skogsområden. På väg mot Skoghall/Karlstad finns nybyggda Bärstadsskolan med F-6 och Bärstad förskola med åldersindelade avdelningar.

Kommunikation med buss finns med hållplats några hundra meter från området.

Varmt välkommen hem!
(Tillträde 2022-05-01)

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy