Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK
Adress
Storseglet 59, Vega, Vega
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
33 kvm
Avgift
1 893 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unikt läge med egen balkong och låg avgift! Godkänner juridisk person.

Fast pris, först till kvarn! Nu har du chansen att skaffa en drömlägenhet med väldigt låg avgift, endast 1893 kr i månaden. Högst upp i huset på sjunde våningen, med egen balkong. utan insyn från husen mittemot finns denna otroligt välplanerade och kvadratsmarta lägenhet. Vägg i vägg med lägenheten finns, förutom din egna balkong, en gemensam terrass som du och dina kompisar kan använda när det finns plats. Förutom den terrassen finns det två terrasser till som man får använda, men de måste man boka.

Föreningen godkänner även juridisk person.

Läget är idylliskt och barnvänligt med närhet till natur, vatten, city. Sedan april 2019 har Vega även en pendelstation som tar dig till Stockholm Central på drygt 20 minuter. På gångavstånd finns Port 73 med ett 40-tal butiker och restauranger. På bekvämt avstånd finns även Haninge Centrum med dess goda utbud. Redan idag finns förskolor i området men i och med att stadsdelen växer så planeras det att byggas fler förskolor samt en ny F-9-skola.

Beskrivning

När du kommer in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med fyra garderober och hatthylla. Från hallen har du badrummet rakt fram och vardagsrummet med köksdelen till vänster. På golvet ligger det ekparkett och det är vitmålade väggar.

Köket som är från VEDUM är mycket snyggt och stilrent med grå luckor, en mycket snygg bänkskiva i grått, Köket är utrustat med Kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin.

Vardgasrumsdelen är väldigt välplanerad och här får du plats med matbord, tv-möbel, soffa och säng. Härifrån har du även utgången till balkongen och eftersom lägenheten ligger på sjunde våningen har du en härlig utsikt över grannhusen som är något lägre och du slipper även insyn från dem.

Badrummet som är helkaklat med golvvärme är rymligt och här finns Duschhörna med vikväggar i glas, handfatskommod med belyst spegel ovanför, toalett, handdukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk ovanför samt ett väggskåp. Ljusgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna.

Förutom detta finns även en mindre klädkammare.

Övrigt

3 st bokningsbara takterrasser

Dokument (pdf)

Planritningar BRF stadgar.pdf BRF brf_las_vega_comhem.pdf BRF ekonomisk_plan.pdf BRF Energideklaration.pdf

Länkar

Föreningens hemsida

Bostadsfakta

Kommun

Täckeråker 1:230, Haninge kommun, Skattesats 32.01%.

Storlek

Boarea 33 kvm. enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1025

Våning / hiss

Våning 7 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Las Vega
Organisationsnummer: 769634-0004
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1025
Antal lägenheter: 103
Antal lokaler: 0

TV

TV - Grundutbud

Internet

Alla lägenheter är gruppanslutna till ComHem och debiteras 150kr/mån på månadsavgiften
Bredband - 100/100
IP-Telefoni

Månadsavgift

Avgift: 1 893 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg för internet tillkommer på 150 kr per månad. I avgiften ingår värme och bostadsrättstillägg
Styrelsen har inte beslutat om några avgiftshöjningar under 2020

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.68708 %
Andel av årsavgiften: 0.76809 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Föreningen har inga egna p-platser. Parkering finns på gata samt utomhusparkering mot pendeltåget,

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy