Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 695 000 SEK / utgångspris
Adress
Kungsängsesplanaden 12B, Kungsängen, UPPSALA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
98 kvm
Avgift
4 905 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad fyra med två balkonger och stora sociala ytor

Välkommen hem till en ytterst välplanerad fyra med dubbla balkonger i populära Kungsängen. Här erbjuds ni ett modernt boende på tredje våningen med generösa öppna ytor, stora ljusinsläpp samt två balkonger vilka tillsammans ger er sol från morgon till kväll.

Lägenheten har en välkomnande och öppen hall försedd skjutdörrsgarderob, tre rymliga och ljusa sovrum varav ett med utgång till stor balkong och två med skjutdörrsgarderober. I bostaden finns två helkaklade badrum varav ett med dusch och ett med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Köket är välplanerat med modern utrustning, stora arbetsytor och med gott om plats för matbord för de stora sällskapen. Det generösa vardagsrummet är sammanlänkat med köket i en öppen planlösning. Här erbjuds ni mycket goda möbleringsmöjligheter, rejäla fönsterpartier samt utgång till supertrevlig och möblerbar balkong. Till bostaden hör dessutom ett källarförråd.

Här bor ni med fantastiskt läge med närhet till härliga promenadstråk längs Fyrisån, Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor och planteringar samt grönområden kring Stadsparken. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till matbutik, frisör och restauranger, caféer och förskola. Ett populärt område för alla åldrar och med Anna Petrus park runt hörnet. Det är även perfekt läge för er som pendlar med närhet till Resecentrum och Kungsgatan som tar er enkelt mot E4:an. Endast ca tio minuters promenad till stadskärnan och allt vad staden har att erbjuda!

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Välkomnande entré med praktisk förvaring i speglad skjutdörrsgarderob. Målade väggar och klinkergolv vilket övergår i en parkett i hallens förlängning.

KÖK
Ljust, öppet och genomtänkt kök komplett med extra bänkyta, köksö och modern utrustning. Här har ni gott om såväl skåpförvaring som bänkytor, plats för matbord för de större sällskapen samt även åtkomst till balkong. Kökets utrustning består av integrerad diskmaskin, två st kyl/frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktionshäll samt en köksfläkt. Parkett och målade väggar.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum som är sammanlänkat med köket i en öppen planlösning. Här har ni stora ljusinsläpp, utgång till balkong samt mycket goda möbleringsmöjligheter tack vare den generösa golvytan. Parkett och målade väggar.

BALKONG 1
Stor, möblerbar balkong som nås från både vardagsrum och kök via två separata dörrar. Här njuter ni sol från morgon till sen eftermiddag.

BALKONG 2
Stor, möblerbar balkong som nås från ett av sovrummen. Utsikt över den välskötta innergården. Här njuter ni av eftermiddags-, kvällssol.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum som är försett med skjutdörrsgarderob och stort ljusinsläpp. Parkett och målade väggar.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum som är försett med utgång till balkong. Parkett och målade väggar.

SOVRUM 3
Bostadens största sovrum vilket är utrustat med skjutdörrsgarderob som sträcker sig längst hela rummets kortsida. Parkett och målade väggar.

BADRUM 1
Helkaklat badrum utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta och väggskåp ovan, wc, tvättställ med kommod samt spegelskåp.

BADRUM 2
Helkaklad badrum utrustat med dusch, wc, tvättställ med kommod samt ett spegelskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Uppsala kommun, Skattesats 33.1%.

Storlek

Boarea 98 kvm. Säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

21201

Våning / hiss

Våning 3 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Esplanaden 1
Organisationsnummer: 769632-8835
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21201
Antal lägenheter: 91
Antal lokaler: 2

Föreningen har adresserna Mältargatan 13 A-C och Kungsängsesplanaden 12 A-D.

Föreningen kommer att vara delaktig i en gemensamhetsanläggning tillsammans med Kungsängen 43 :2 (Brf Esplanaden 2) och Kungsängen 43:3 (Brf Esplanaden 3). Gemensamhetsanläggning omfattar förgårdsmark och innergård samt andra för föreningens fastighet erforderliga gemensamma anläggningar.

Energideklaration

Energiklass: C
Energiprestanda primärenergital: 63 kWh/kvm och år

TV

Kabel-tv genom Telia (Tv-paket Lagom).

Internet

Bredband genom Telia (100/100 Mbit/s via fiber).

Månadsavgift

Avgift: 4 905 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Det tillkommer en obligatorisk avgift om 220 kr/mån för Telia Triple Play (tv-paket lagom, bredband 100/100 och ip-telefoni.

Driftskostnad

1 200 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
VA: 400 SEK
Elektricitet: 600 SEK

Varmvatten debiteras separat efter förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.3918 %
Andel av årsavgiften: 1.40281 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Inga renoveringar planerade.

Uteplats

Bostaden har två stora, möblerbara balkonger.
- En nås från vardagsrum/kök.
- En nås från ett av sovrummen.

Bilplats

Garage 62 platser, 1100 kr/mån. Laddplatser för elbil, 1300 kr/mån, och handikapplatser finns. Fjärrkontroll till garageporten 400 kr i depositionsavgift. INGEN KÖ TILL GARAGE -LEDIGA PLATSER FINNS! (kontrollerat 3 juni 2020).

Övriga utrymmen

Förråd:
Till bostaden hör ett källarförråd.

Gemensamma utrymmen:
I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd samt utrymme för källsortering av sopor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy