Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fridhemsgatan 12A 2 tr, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
47 kvm
Avgift
1 764 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastiskt fin 2:a med vackra bevarade 20-talsdetaljer. Bra förvaring, fint skick och låg avgift!

Underbart lättmöblerat boende med fantastisk charm. Härligt ljusinsläpp från höga vackra spröjsade fönster. Ett trevligt läge med fönster mot de knoppande träden på föreningens trädgård som ligger framför huset. Fina ytskikt kombinerat med bevarade 20-talsdetaljer. Genomgående har lägenheten generös takhöjd, vackra nyslipade originalgolv, speglade innerdörrar samt stora spröjsade fönster med djupa fönsterbänkar. Det ljusa köket är väldisponerat med mycket bra förvaring i både underskåp och dubbla överskåp. Vardagsrummet har en härlig rymd med gott om utrymme för både middagsbord och sällskapsdel med soffa. Utmärkt förvaring i stor klädkammare som rymmer det mesta.

Föreningen är ytterst välskött, mycket lågt belånad med låga månadsavgifter och med alla stora renoveringar utförda. Förutom trädgården på framsidan finns en underbar grönskande innergård samt en gästlägenhet som medlemmarna kan nyttja.

Det här läget passar perfekt för dig som vill ha nära till såväl stadspulsen som till grönområden och vattnet. Med cirka 3 minuters promenad når du mycket bra kommunikationer vid Fridhemsplan med flertalet bussar samt tunnelbanans blå och gröna linje. Här stannar även flygbussar till Bromma och Arlanda. Vid Fridhemsplan finns ett rikt utbud av caféer, restauranger, barer samt all tänkbar service. Åhléns, matbutiker och flertalet gym finns precis intill. En minut bort i motsatt riktning når du Kungsholmens vackraste promenadstråk. Längs med Norr Mälarstrand finns populära restauranger som Mälarpaviljongen och Orangeriet. I den absoluta närheten finns även grönskande Rålambshovsparken med Boulebar, volleybollnät och Smedsuddsbadet. I närområdet finns även Tapas 28, Mamadou och mångas favoritfrukostställe, Petite France.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy