Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK
Adress
Petterstorp 5 D, Petterstorp/Gorsinge, STRÄNGNÄS
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43 kvm
Avgift
2 000 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig 3:a med stor uteplats!

Välplanerad 3:a med väldigt stor uteplats i sydvästläge. Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Helkaklat badrum. Öppet i nock skapar trevlig takhöjd. Solberga handelsområde nås med en kort promenad. Välkommen på visning!

Beskrivning

Yteffektiv entréhall med hatthylla leder vidare till kök och vardagsrum med öppen planlösning. Tilltalande vardagsrum med ljusa väggar och laminatgolv, ifrån vardagsrummet ges access till takad altan som leder vidare till stor uteplats i sydvästläge. Två praktiska sovrum inredda med laminatgolv, ljusa väggar & spotlights. Båda sovrummen är utrustade med smarta skjutdörrar.

Kök
Rymligt kök med goda arbetsytor och delvis klinker. Fönster ovanför diskbänk skapar trevligt ljusinsläpp. Matplats. Utrustning: Spis med tillhörande spisfläkt, ugn, kyl/frys.

Badrum
Fräscht badrum med kakel & klinker i ljusa färger. Utrustning: Golvvärme, handfat i kommod, dusch, wc, spegelskåp, tvättmaskin. Fönster.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Ekonomisk plan

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 32.75%.

Storlek

Boarea 43 kvm.

Rum

3 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

5D

Byggnad

Byggnadsår: 2006
Byggnadstyp: 1 plan
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direkt-el. Golvvärme.

Föreningen

Föreningens namn: Söderport
Organisationsnummer: 769634-3420
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5D
Antal lägenheter: 17
Antal lokaler: 0

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga

Föreningens ekonomi

Inga inplanerade avgiftshöjningar.

Internet

EJ fiber.

Månadsavgift

Avgift: 2 000 SEK / mån
Uppvärmningskostnad tillkommer.

Driftskostnad

800 SEK varav:
Uppvärmning: 650 SEK
Försäkring: 150 SEK

Uppvärmning inkluderar kostnad för hushållsel.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.42 %

Uteplats

Mycket trevlig och stor uteplats i sydvästläge med gräsmatta (Ca. 300 kvm enligt uppgift ifrån bostadsrättsförening). Altan nås via vardagsrum.

Bilplats

Parkeringsplats med elstolpe följer med lägenheten. Kostnad 200 kr/månad.

Övriga utrymmen

Förråd i direkt anslutning.

Övrigt

Förråd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy