Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK
Adress
Norrbodavägen 8, 1tr, Norrboda - Kungsängen, KUNGSÄNGEN
Typ
Bostadsrätt
KVM
63 kvm
Avgift
4 637 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

UNIK 2,5:A I ETAGE MED MYCKET KARAKTÄR

Accepterat pris! Unik etagelägenhet, 2,5:a (ursprungligen 2:a, en tillbyggd vägg på loftet har gett ytterligare ett litet rum) om 63 kvm i populära Norrboda. Öppen planlösning bestående av hall, kök, matplats och vardagsrum. Loft med sovdel och ytterligare ett mindre rum. Grått laminatgolv på entréplan och genomgående vitt och ljust. Helkaklat badrum. Stor klädkammare finns. Balkong i söderläge. Förråd finns på utsidan och tillhör lägenheten. Nära kommunikationer och affärer. Lillsjön med badstrand och klippbad på nära promenadavstånd samt upplysta motionsspår i skogarna runt sjön. I Norrboda/Brunna Park har ny Lidlbutik, ny Coopbutik, Biltema, Byggmax, Apotek mm. etablerat. Ca 30 minuter med bil eller pendeltåg till City. En bra chans till en speciell lägenhet med mycket karaktär - gjort för att trivas i!

Beskrivning

Unik lägenhet med design som sticker ut i mängden. Perfekt för den som vill bo trivsamt i en etagevåning med loft, där både sovrum och t.ex. kontor får plats. Arkitekturen är mycket speciell och ger bostaden ljusinsläpp från tre väderstreck. Detta är verkligen ett tillfälle.

HALL
Rymlig och fräsch hall med skön rymdkänsla in mot vardagsrummet. Redan i entrén känns det luftigt, stort och ljust. Vita väggar och snyggt, grått laminatgolv som sträcker ig vidare in i lägenheten. Från hallen nås också en bra klädkammare.

VARDAGSRUM
Ett speciellt och inbjudande rum med takhöjd upp till loftvåningen. Som en paradvåning med rymd och arkitektur utöver den vanliga standarden. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Samma lamaintgolv som i hallen. Fönster och ljusinsläpp från flera vädersträck samt balkong i söderläge.

KÖK
Vitt kök med öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. Här finns plats för flera kockar samtidigt. Laminatbänkskiva och vitt kakel som stänkskydd, vita skåp och luckor med belysning under. På golvet ligger samma grå laminatgolv och väggarna är vita.

Maskinell utrustning kök: Spis, Elektro Helios, kyl/ frys, Electrolux, diskmaskin, Elektro Helios, spisfläkt.

BADRUM
Fräscht, helkaklat badrum, duschhörna, handfat, toalett och handdukstork. Färgerna går i vitt och ljus sandfärg. Här finns också tvättmaskin.
Maskinell utrustning badrum: Tvättmaskin från Elektro Helios.

ÖVERVÅNING/LOFT
Vitmålad trappa leder upp till mysig loftvåning längs ena sidan av lägenheten, en vägg har tillkommit på loftet vilket gett ytterligare ett rum (sovrum, barnrum, kontor...?). Vita väggar och snyggt laminatgolv. Fönster åt två håll finns och ger bra ljusinsläpp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Norrboda 2019.pdf Stadgar Norrboda 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 31.93%.

Storlek

Boarea 63 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2,5 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

99-2378-1-61-7

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2003
Fönster: 3-glas

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s brf Norrboda i Upplands-Bro
Organisationsnummer: 769608-0972
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 99-2378-1-61-7
Antal lägenheter: 68
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Com Hem.

Månadsavgift

Avgift: 4 637 SEK / mån

Driftskostnad

150 SEK varav:
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.44306 %
Andel av årsavgiften: 1.47938 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong läge söder.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 175 kr/mån.

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Övrigt

ALLMÄNT OM NORRBODA
Norrboda är ett vackert område beläget på höjden med en enastående utsikt. På ena sidan ligger Lillsjön med bad, minigolf och servering samt strövområden och på den andra sidan gröna dalen med promenadväg till Centrum. Norrboda växer och hela området känns blomstrande och friskt. I området Brunna Park har en ny Lidl butik, Stora Coop, Biltema, Apoteket och Byggmax etablerat. Förskola finns också i Norrboda.

VÄRT ATT VETA
Upplands-Bro är inne i ett expansivt skede och inflyttningen inom de närmaste åren beräknas bli hög. Jobben och city kommer närmare.

Med båtklubb, golfklubb och ridhus, sportanläggningar, friluftsområden, äventyrssimhall och mer på gång - finns det alltid något att göra i Upplands-Bro. Utflyktsmålen är många inom kommunen och kulturarvet kring Mälaren gör sig ofta påmint. Skog och mark är väl bevarat och känns ibland näst intill oupptäckt på skogsutflykten.

Ungdomsidrotten är stor i kommunen och framförallt gymnastik, fotboll, handboll och golf har gett stora framgångar under senare år.

Det finns flertalet grundskolor och förskolor i närområdet, lätta att utan inblandning av biltrafik ta sig till.

Vägbeskrivning

Se www.eniro.se alt. www.hitta.se.
Se även våra skyltar på visningsdagen!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta