Länk kopierad!

Visningar

sön 1 mar 12:45 - 13:15
Öppen visning - välkommen. Gör gärna en intresseanmälan!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK
Adress
Kyrkogatan 1C, Centrum, ESKILSTUNA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
3 733 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mycket trevlig 3:a mitt i centrum

Nu saluförs en mycket trevlig trea om 64 kvm mitt i centrum med två balkonger, varav en inglasad. Lägenheten ligger alldeles intill gågatan i Eskilstuna centrum. Lägenheten är ifrån 2016 och består av tre rum och kök varav två sovrum ett i vardera ände i lägenheten. Kök och vardagsrum i öppen planlösning skapar en mycket härlig och social yta. En unik kvalité till denna bostad är komfort kyla som sitter installerad på väggen i vardagsrummet, perfekt för årets varmare dagar. Kök från Vedum i vitt med handtag i borstat stål och moderna vitvaror. Masterbedroom ligger in mot den lugna innergården där du också hittar den inglasade balkongen med å-utsikt. Helkaklat badrum med golvvärme, här finns tvättmaskin och torktumlare i stapel, dusch bakom vikbara glasväggar och spegelskåp för god förvaring. Bostadens andra sovrum används idag som barnrum och ligger intill vardagsrummet. En mycket trevlig bostadsrätt för dig som vill bo i ett nytt och modernt hus alldeles intill gågatan i centrum.

På Kyrkogatan 1 bor du nära det mesta, längs kyrkogatan hittar du butiker, restauranger och mysiga caféer. Gågatan ligger endast en tvärgata intill med ett stort utbud av butiker, nöjesaktiviteter, restauranger och barer. Eskilstuna centralstation ligger med endast 5-7 minuters promenadväg.

Välkommen hem!

Beskrivning

Välkomnande entréhall med avhängningsmöjligheter på hatthylla och i garderober. Här ligger ett lättskött klinker på golvet och väggarna är precis som i hela lägenheten vitmålade.

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av den öppna och sociala ytan som sammanför vardagsrum och kök på ett trevligt sätt. Köket ligger smart avskiljt från matplatsen och vardagsrumsdelen. Köket består av vita släta köksluckor och handtag i borstat stål. Köket är utrustat med spis med glashäll och ugn med varmluftsfunktion, hel kyl och hel frys samt integrerad fläkt.

Vardagsrumsdelen består av vitmålade väggar och ett enhetligt parkettgolv. Via vardagsrummet når du en av de två balkongerna som finns i bostaden. Balkongen ligger ut med Kyrkogatan och är belägen i västerläge vilket innebär eftermiddags- och kvällssol. I vardagsrummet finns även en luftvärmepump som är installerad för komfort kyla.

Intill vardagsrummet finns ett av de två sovrummen, detta används idag som barnrum och ligger ut mot kyrkogatan. Här ryms en säng, byrå och garderober.

Helkalkat badrum med golvvärme. Golvet består av grått klinker och väggarna går i vitt. Badrummet är utrustat med vikbara duschväggar i glas, spegelskåp, wc, kommod för smidig förvaring och tvättmaskin och torktumlare i pelare.

Masterbedroom ligger in mot den lugna innergården, här finns förvaring i garderober. Rummet ger plats till en större dubbelsäng. Via masterbedroom ligger den andra balkongen, denna är inglasad och vetter ut mot innergården och Eskilstunaån. Intill masterbedroom finns en klädkammre för smidig förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning - Brf Rådhusbron 2018-19 Stadgar - Brf Rådhusbron

Bostadsfakta

Kommun

Vittnet 1, Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 64 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

5-3324-1-3134-1

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Rådhusbron
Organisationsnummer: 769618-0285
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5-3324-1-3134-1
Antal lägenheter: 68
Antal lokaler: 4

TV

Tv via fiber

Internet

Bredband via fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 733 SEK / mån

Driftskostnad

550 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 400 SEK
Driftkostnaden är schablonmässigt beräknad och beror till stor del på nyttjandegraden.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.69433 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor inglasad balkong om ca 7 kvm belägen mot innergården. Här ryms ett matsalsbord, perfekt för middagar. Genom att balkongen är inglasad förlängs säsongen på balkongen. Mycket trevlig utsikt in mot innergården och Eskilstunaån.

Bostadens andra balkong återfinns via vardagsrummet och är ca 6 kvm stor och ligger belägen i perfekt västerläge vilket ger en härlig kvällssol.

Bilplats

Parkeringsplatser finns i området, vid polishuset, parkeringshuset vildsvinet och parkeringshuset gallerian.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy