Länk kopierad!
Bilder Redo
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 650 000 SEK

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK
Adress
Södergatan 1, Torpa, JÖNKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
4 340 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Etagelägenhet i hjärtat på Torpa!

Belägen på populära Torpa, i ett av Torpas finare och mer omtyckta områden på lugn gata med villakvarter som närmaste granne. Bostaden erbjuder bland annat ett snyggt kök, fina ytskikt och ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck som bidrar till en ljus och luftig inomhusmiljö. Vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp, tv-möbel, skrivbord och diverse möblemang. Pricken över i:et hittar Ni en trappa upp där det stora sovrummet befinner sig. Här har man bevarat både balkar och murstock vilket bidrar till en charmig och mysig känsla.

Här bor Ni centralt och lugnt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, skolor, vackra promenadstråk och bra kommunikationer. Närmaste matbutik Willys ligger ca. 100 meter bort och närmaste busshållplats ligger ca. 50 meter bort. Friadalen ligger precis runt hörnet, Munksjöns sköna promenadstråk en kort promenad bort och Jönköping city når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Torpa!

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Kök
Stort, öppet och välplanerat kök från IKEA med generösa arbetsytor och gott om yta för stort bord med stolar. Köket har vita väggar och ljust golv. Utrustningen består av kombinerad kyl/frys, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Behöver kompletteras med fläkt och häll.

Vardagsrum
Ett ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Rummet har vita väggar och ljust golv.

Badrum
Ett fräscht och funktionellt badrum med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Klinkergolv och kaklade väggar.

Sovrum
En trappa upp så når Ni detta mysiga sovrum som har gott om yta för säng, sängbord, byrå, garderob och övrigt möblemang. Här har man bevarat bjälkarna och murstocken som verkligen gör det där lilla extra. Vita väggar och ljust golv.

Dokument (pdf)

Planritningar 543539-deklaration.pdf Årsredovisning 2018 BRF Ministern.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 66 kvm. Area enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

4

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Två våningar med övre plan i etage.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Ministern
Organisationsnummer: 769625-9907
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 4
Antal lägenheter: 7
Antal lokaler: 0

Föreningens fastighet Ministern 9 bebyggdes 1938 och nyrenoverades 2012/2013. Idag består fastigheten av sju lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Området är trevligt med fin innergård, natur nära till hands och cykelvägar till centrum. Bra busskommunikationer direkt utanför husknuten.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 96 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2013-05-30

TV

Fiber finns indraget i fastigheten men avtal tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

Internet

Fiber finns indraget i fastigheten men avtal tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

Månadsavgift

Avgift: 4 340 SEK / mån
Ingår uppvärmning, vatten och varmvatten.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 17.12000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2012/2013
- Stambyte
- Behandlat tak
- Ny ventilation
- All el är utbytt
- Fjärrvärme
- Fiber indraget

Uteplats

Föreningens gemensamma trädgård.

Bilplats

Föreningen har ett garage och två parkeringsplatser på gården. Dessa kan hyras genom föreningens separata kö. Gratis parkering finns på gatan ett stenkast ifrån fastigheten.

Övriga utrymmen

Förråd i källaren.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy