Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 270 000 SEK / Utgångspris
Adress
Termikgatan 49A, Södra Ladugårdsängen, ÖREBRO
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
69 kvm
Avgift
4 193 SEK / mån
Rum
3 rum

Egen uteplats mot innergården!

Här erbjuds möjligheten att bo i en nyproducerad förening som erbjuder en skön mix av snygg stil och modern komfort. Lägenheten är en rymlig trea med fritt gavelläge och egen uteplats mot föreningens harmoniska innergård. Direkt innanför dörren möts man av den rymliga hallen med klinkergolv vid entrén och bra avhängningsmöjligheter. I bostadens mittpunkt finns det luftiga vardagsrummet som ligger i anslutning till uteplatsen. Sköna umgängesytor såväl inomhus- som utomhus. Trivsamt kök med bra utrustning och fönster i två väderstreck. Helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Två rejäla sovrum med bra förvaring. Utöver detta stoltseras även med en fantastisk takterrass med bastu, växthus och gott om plats för både umgänge och avkoppling. Föreningen har en gemensam bilpool. I området finns bra närservice med välsorterad matbutik, gym, golfbana, rackethall, Gustavsviks bad, motionsspår och mycket mer. Här bor man även med bekvämt cykelavstånd till city och dess utbud av restauranger, butiker, kultur och nöjen.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Örebro kommun.

Storlek

Boarea 69 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1002

Våning / hiss

Våning 2 av 0.
Markplan mot innergården
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019

Föreningen

Föreningens namn: Brf Södra Ladugårdsängen 1
Organisationsnummer: 769628-9615
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1002
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Telia TV-paket "Lagom" ingår i månadsavgiften.

Internet

Telia bredband 100/100 ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 193 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.6529 %
Andel av årsavgiften: 1.5998 %

Uteplats

Uteplats med österläge mot innergården .

Bilplats

Garageplats går att hyra. Eventuell kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd.
I huset finns miljöbod.

Högst upp i huset finns en gemensam terrass för föreningens medlemmar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy